Liverpool-spiss og TV-personlighet Ian St. John dør 82 år | Liverpool

Eks Liverpool Og den skotske spissen Ian St. John, var programleder for det populære TV-showet Saint & Gravesy sammen med Jimmy Greaves, som døde 82 år gammel.

Liverpool har kunngjort at St. John’s døde mandag kveld på grunn av dårlig helse. «Alle i klubben har sine tanker om Ians familie og venner i løpet av denne triste og vanskelige tiden,» la en offisiell uttalelse til.

«Vi ønsker å informere deg om at vi har mistet en mann, far og bestefar etter lang sykdom. Han gikk fredelig bort med familien på soverommet sitt,» sa St. John-familien i en uttalelse.

St. John spilte 425 ganger fra 1961 til 1971 og scoret 118 mål. St. Johns ekstra tid-vinner da Liverpool vant sin første FA-cup under Bill Shangley i 1965 mot Leeds. Han vant også førstedivisjonstittelen med dem i 1964 og 1966.

«Vi er dypt lei oss over å høre om Saint’s bortgang,» heter det i en uttalelse på Graves «offisielle Twitter-konto. «Ian St. John og jeg jobbet i Saint & Graves. Han er en kjekk mann og blir dessverre savnet. Vi må også huske at han var en stor fotballspiller i Bill Shangleys Liverpool og videre.»

Liverpools skotske bakspiller Andy Robertson hyllet personlig på Twitter. «En mann full av varme, humor, kunnskap, visdom og glede,» sa Robertson. «Skottland og Liverpool har mistet et ekte selskap. Min kjærlighet kommer til familien hans. Vær stille Ian St. John.»

«Liverpool-legenden RIP Ian St. John har dessverre gått bort,» skrev tidligere Liverpool-forsvarer Jamie Carragher. «Hva en spiller med Bill Shangley gjorde for denne klubben i dag. Jeg vil huske ham veldig godt på TV, Saint & Graves «beste fotballprogram.»

READ  J ர்க rgen Klopp er enig med Jose Mourinho i Man UDT og Bruno Fernandez anmeldelse

Everton, Liverpools lokale rivaler, har også hyllet. «Det var et virkelig tap for spillet, og man følte seg bra i byen vår. En rival i mange år, men en kjent person på og utenfor banen. Våre tanker er til Ian St. Johns kjære og alle på LFC på dette triste tid.»

St. John begynte sin karriere i hjembyklubben sin, MotherwellFør han ble med i Liverpool scoret han ni mål, og spilte for den da klubbrekordavgiften på 500 37 500 og 21 ganger for Skottland. Hans andre klubber inkluderer Coventry og Tranmere, og han klarte Motherwell Og Portsmouth. Saint og Gravesy ble vist på ITV fra 1985-92.

«Vi er lei oss over døden til den tidligere skotske internasjonale Ian St. John,» sa en uttalelse fra den skotske FA. «Alle i den skotske FA har de samme tankene som Ians familie og venner.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *