Liverpools Globe hevder at dommer ble behandlet urettferdig i Real Madrid-nederlag Fotball

Jurgen Klopp beskylder den tyske dommeren Felix Bryce for personlige problemer med Sadio Mane, men gir bare Liverpool skylden Real Madrid skadet lagets 3-1-nederlag I Champions League-kvartfinalen.

Liverpool trenger nok et avgjørende comeback fra andre etappe på Anfield neste onsdag etter at han fikk en hamstringskade igjen onsdag 2018 Champions League Sluttresultatet, og det 10. nederlaget i 2021, kom fra to mål fra Vinicius Jr. og ett fra Marco Asencio. Etter den forferdelige feilen som ble gjort av Trent Alexander-Arnold, ble den spanske landskampen slått og Brich avviste Liverpools påstand om at Lucas Vasquez hadde misbrukt Mane. En sint Globe formidlet følelsene sine for å matche tjenestemenn halv og heltid, og i løpet av første kvartal sa dommeren i Senegal International var “urettferdig”.

“Viktigst, vi fortjener ikke å vinne i kveld,” sa han Liverpool Lederen sa da han ble spurt om Mane-hendelsen. “Vi spilte ikke nok for det. Det var min første bekymring. Vi spilte ikke nok fotball, spesielt i første omgang.

“Et spill er en oppsummering av hastighet hvis du vil, og når ballen ga oss god fart, endret vi den umiddelbart ved å gi opp ballen. Vi innrømmet det første målet og byttet en plate til et sekund, men det var ikke det virkelige problem i spillet. Vi prøvde å bygge mot en veldig emosjonell og dyp defensiv ekte side. Vi traff vårt mål og det var nattens positive. Er vi verdige en 3-1-seier? Jeg kan ikke si sikkert.

“Situasjon med Sadio – Jeg forstår ikke hva han gjorde i kveld. For meg var det en personlig sak fordi han håndterte situasjonen med Sadio, det var en klar feil, han var en dykker eller hva som helst. Fra det øyeblikket da Sadio gikk ned han fikk ingenting. Jeg fortalte ham etter kampen at jeg syntes han var urettferdig med Sadio, at det ikke ville endre noe, at han ikke hadde tapt spillet, at vi ikke var gode nok til å få et godt resultat, men at du trengte en ‘riktig’ ref i disse øyeblikkene.

READ  Teklon Rice trygg på å spille i Euro 2020 på grunn av kneskade | England

Globe startet med Nabi Gesta på Diego Alcondara, men overraskelsesresultatet ble erstattet av den tidligere midtbanespilleren i Bayern München da Guinea International jobbet 42 minutter.

“Det ble ganske enkelt vår oppmerksomhet da. Det er den anstendige tingen å gjøre, og det bør ende der. ” «Jeg liker ikke arbeid; Du gjør det, som en spiller som er ansvarlig for utførelsen av første omgang. Nabi er ikke ansvarlig for det. Han spilte ikke på en stund, spesielt ikke fra starten, og vi var ikke gode på spillet. Nabi var ikke god i spillet, men jeg kunne ha gjort noen flere endringer i det øyeblikket. ”

Mohamed Salahs 26. Champions League-mål for Liverpool ga Globe-laget håp på andre spor, men manageren var enig i at uten en prekær situasjon på Anfield, hviler ansvaret for å redde dykket utelukkende hos spillerne.

Liverpool-sjefen la til: ”Dette er selvfølgelig helt annerledes. Hvis du ønsker å få noen følelsesmessige minner, ser du tilbake på Barcelona-kampen, hvorav 80% var atmosfæren på stadion. Det er ikke slik at jeg sitter her og sier ‘comeback is our thing’. Vi hadde støttespillere da, og jeg vet ikke om vi kan gjøre det, men vi vil prøve det på riktig måte. Dette må være en veldig vanskelig oppgave Real Madrid Onfield med eller uten supportere. “

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *