Loeb er allerede i teten, følg Akropolis-rallyet i direktetekst

Tilbake til World Rally Championship Kalender (WRCIngen glimt av Acropolis Rally (Hellas) i 2021. Den legendariske samlingen, som var en del av den første utgaven av verdensmesterskapet i 1973, vil igjen være vertskap for 16 spesialiteter fra torsdag 8. september til søndag 11. september 2022. Hele arrangementet vil være tilgjengelig i direktesendt tekst på AUTOhebdo, etterfulgt av direktekommentarer, 16 spesialiteter Rally.

>>> Direktetekst <<< Følg Akropolis-rallyet

I Sebastians nærvær lob Denne onsdagen skal ikke mindre enn 12 førere kjempe om seieren i førsteklasses. For første gang siden Kenya i juni i fjor vil Sébastien Loeb lede en flåte av 5M-Sport Ford Pumas sammen med Craig Breen, Gus Greensmith, Pierre-Louis Loubet og Jordan Serteritis. Adrien Fourmaux ble satt på sidelinjen etter ulykken i Ypres.

Hos Toyota er det ingen spor Sebastien Ogier gjenopptar tjenesten i New Zealand (29. september til 2. oktober). Gazoo Racing har vært faste representanter i Hellas nylig, med Cale Rowanbera, Elfin Evans, Takamoto Katsuda og frilanseren Esapekka Luppi. For Hyundai vil frilansernes i20 være i hendene på Dani Sordo, ikke Oliver Solberg, som ikke en gang vil spille i WRC2. De to andre har logisk nok blitt betrodd den sørkoreanske produsentens spydspisser, Thierry Neuville og Ot Tanak.

Les mer > Sebastien Loeb: «Jeg føler meg som det siste håpet»

READ  Euro 2020 Live: England vs Ukraina Team News og Sveits vs Spania og Belgia vs Italia

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *