Lord – Overwatch 2: Denne feilen som Blizzard bestemte seg for å gå

Overwatch 2 ble lansert i begynnelsen av oktober, og er allerede et av de mest populære flerspillerspillene for øyeblikket. Likevel er ikke skytteren perfekt. Spillere unnlot ikke å kritisere mange aspekter av tittelen, fra ubalanserte karaktertrekk til opplevde uattraktive belønninger. Bortsett fra en angående Overwatch 2s ikoniske sporer, rapporterte de også en rekke feil som Blizzard lover å fikse.

Tracer er usedvanlig kraftig

Siden lanseringen av Overwatch 2 4. oktober har to karakterer allerede blitt rammet av feil som er uvanlig overmannet. Dette er Mei og Boston. For å gjenopprette balansen til spillene, valgte Blizzard å midlertidig fjerne karakterer mens de fikset en feil. Mer nylig la spillere merke til en lignende feil med karakteren Tracer. Det er bemerkelsesverdig at denne uttalelsen ble gitt av spilleren PikeOrShield.

Merkelig nok fant han ut at spillets symbol kunne gi maksimal skade på motstanderne selv om han var 20 meter unna. Generelt er denne muligheten begrenset og gjelder kun på svært korte avstander. Denne plutselige ferdighetsøkningen kommer faktisk fra en feil i Overwatch 2, siden vi har listet opp flere siden tittelens lansering. Selvfølgelig nådde ekkoet snøstormen. I motsetning til andre tilfeller, feil, bestemmer studioet seg for å tillate denne tiden i det minste for en viss tid.

Tracer vil ikke bli fjernet fra listen over spillbare karakterer. Så hun beholder alle sine evner, inkludert denne usedvanlig lange rekkevidden av skader hun kan gjøre. Studioet rettferdiggjør denne avgjørelsen og sier at feilen har eksistert en stund. Ingen spillere vil imidlertid gå tilbake til Halloween-oppdateringen uten å legge merke til det. Blizzard vurderer dermed at feilen egentlig ikke påvirker karakterens evner, og allerede er mye mindre kraftig sammenlignet med versjonen fra første opus. Blizzard lover imidlertid at denne feilen vil bli fikset i tide.

READ  Net Zero: Canada og verden reagerer på FNs klimaendringsrapport

Tidlig tilgangstittel

Denne feilen angående Tracer i Overwatch 2 er langt fra et isolert tilfelle. Faktisk er videospillet ikke helt der ennå. Selv Blizzard er enig «Laget er ikke helt fornøyd med opplevelsen spillet gir på dette tidspunktet». Men dette er helt normalt. Tittelen er fortsatt i tidlig tilgang, så den er ikke ferdig ennå. Vi er langt fra forvirrede offisielle utgivelser av slike titler Cyberpunk 2077 Eller skuffende spillinnhold osv Gran Turismo 7 Polyfoni måtte digitaliseres under press fra spillere.

Husk også at til tross for den tøffe starten, er Overwatch 2 allerede nominert i kategorien Game Awards 2022 Best Multiplayer Game. Denne anbefalingen taler mye for tittelens enestående potensial. Møt her Se hele listen over anbefalinger for den største begivenheten innen spillnyheter på slutten av året.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *