Louveirois mottok prisen for beste pizzamaker i Belgia etter verdenskonkurransen i Italia.

Er den beste pizzaprodusenten i Belgia fra Hainaut? Pino Russo mottok prisen denne onsdagen under verdensmesterskapet i Rimini, Italia. Konkurransen samlet 800 deltakere. Juryen belønnet pizzaene hans ved å tildele ham førsteplassen blant de belgiske deltakerne i konkurransen.

Vanligvis jobber Pino på familiepizzeriaen i Hauteng, nær La Louviere (Rassopizza). 20-åringen deltok for første gang i denne globale konkurransen, der han skulle lage tre forskjellige pizzaer, hvorav den ene trollbandt juryen spesielt.

«Jeg lagde en dobbeltbakt pizza. Da den kom ut av ovnen la jeg på en squashbunn som jeg har laget selv. Jeg putter coppa i den, Jeg lagde også stracciatella og en løkconfitert. Til pynt, litt olivenolje, basilikum og litt sitronskall. Jeg tror dette er en av de tre som gjorde mest inntrykk på juryen. Uansett, jeg fikk komplimenter fra noen få bemerkelsesverdige personer, inkludert fjorårets verdensmester. Han gratulerte meg og oppmuntret meg til å fortsette med det jeg gjorde«, forklarer Champion.

Hvorfor førstepremien som inviterer andre og neste års verdensmestertittel?

READ  Kino Lorber overtar Amerika, Celluloid Dreams -regissørens Fortnight -oppføring 'Hit the Road' (eksklusiv) | Nyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *