Luc Trullemans kom ikke med gode nyheter, her er prognosen hans


En tyfon sentrert i Biscayabukta banker for tiden på overskyet kaldt vann i Vest-Europa.

På denne Kristi Himmelfartsdagen er det en liten nedgang i Ardennes-relieffet og temperaturer fra 19 til 22º til sjøs og andre steder.

Fredag ​​vil vi se godt orienterte nordvestlige vinder som vil bringe mer friskhet under skyet eller skiftende himmel og bringe noe mer betydelig solskinn nord i landet.

Maksimum er 15 til 18º om høsten, Ardennene og kystområder og 18 til 20º på slettene.

Orkanen, som vil stige over den nordvestlige delen av Skottland i løpet av helgen, vil fortsette å regulere med lavvannet over Finland, og forårsake strømmen av kalde polarvinder i Nordsjøen, som igjen vil redusere dagtemperaturene. Maksimal høyde er 11 til 150 grader Celsius, havnivået er 15 til 17 grader Fahrenheit, og slettene er 80 grader Celsius.

Heldigvis er det tørt med overskyede årstider og noen solsesonger mer i de vestlige og nordlige regionene.

Fra søndag vil faren for regn eller sludd øke, spesielt i det indre av landet, med vinder i sentrum og øst i landet, med svært lave temperaturer i løpet av sesongen (maksimalt 11 til 18º).

Situasjonen i begynnelsen av neste uke vil være viktig temperaturmessig ettersom barometernedgangen kommer i Nordsjøen, noe som vil opprettholde risikoen for nedbør i landet vårt.

Mandagens vind i Benalux vil være 9 til 13 க்கில் C øst i landet og 13 til 160 grader vest for sentrum.

READ  Orkanen Kentucky dreper minst 50 (video)

Værtrender for neste uke:

Modellene viser oss forlengelsen av motstrømmen fra nord til sør for Skandinavia og ankomsten av en depresjon vest for Biscayabukta.

Denne utviklingen vil bringe kalde, og deretter svært varme luftstrømmer i Øst-Frankrike og Sør-Tyskland, noe som tyder på at vi senere kan dra nytte av mildere klima på slettene med temperaturer fra 19 til 22º og 15 til 19º. På stranden, som Ardennene. Det er imidlertid fortsatt nødvendig å ta hensyn til regn eller byger som kan komme spesielt onsdag og neste torsdag.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *