Lukaku-Loutaro-paret møtes på Inter Milan, som dominerer La Spezia (3-0).

Det første kvarteret gir som regel ingenting. La Spezia tok to pressskudd fra Inter som klart dominerte Aquilotti-leiren.

Når det nærmer seg halvtimen av spillet, blåser La Spezia litt etter små heteslag. Til tross for Nerazzurris allestedsnærvær, har ingen lag virkelig brydd seg så langt. Inter er etablert i angrep, men besitter Aquilottis defensive ressurser.

Logisk nok var det Inter som scoret i det 37. minutt. Barella spiller Lukaku Og belgieren setter ballen tilbake Martinez gjennom et hode. Argentineren lanserte, med en halvvolley fra venstre, nøyaktig og kraftig. Drakovskij Ikke nok rekkevidde og lar ballen bryte gjennom muren hans. Det var Lautaro Martinez sitt første mål for sesongen. Forrige sesong scoret han 21 mål på 35 Serie A-kamper.

To minutter ut i første periode og pressingen fortsetter, mottar Lukaku en lang ball og han prøver å heade den, men huden til La Spezia-keeperen lander på tverrliggeren.

Første omgang ligner på resultatet, logisk, men ikke spesielt imponerende. Inter Milan dominerer, Lukaku-Martinez-paret fungerer, men Nerazzurri mangler fortsatt noe teft.

Fem minutter ut i andre omgang, Kalhanoglu Lukakus spill øker gapet for Nerazzurri fra inngangen til straffefeltet. Det var hans første mål for sesongen.

En halvtime før sluttsignal er ballbesittelse og sjanser på Milans side. Inter står på femten skudd mot null for La Spezia.

Lukaku gikk av i det 68. minutt, og de siste tjue minuttene så lokalbefolkningen ut til å tette gapet skapt av deres innsats i starten av kampen, men tempoet sank gradvis og gjestene så slitne ut. En kursendring er usannsynlig gitt de tekniske og taktiske forskjellene mellom de to italienske lagene.

READ  "Vi ønsker ikke å selge ham, men vi har ikke noe valg" - Liverpool speidere beveger seg rett 36 36 millioner før Neymar og Philippe Coutinho overfører

Joaquin Correa Kjører poenget hjem på mindre enn ti minutter. En avgjørende pasning fraEdin TsekoI stedet for Lukaku.

På slutten av denne kampen dominerer Inter Milan midlertidig klassifiseringen av det italienske mesterskapet.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *