Luksus flytende badstue med utsikt over nordlyset pryder Norges bredder

Konstruert av behandlet tre, en luksuriøs flytende badstue i havnen i Tromsø, Norge, og gir besøkende utsikt over nordlyset.
Bilder © David Jensen

En luksuriøs flytende badstue ligger midt i Tromsø havn i Norge, og gir besøkende muligheten til å slappe av og nyte den unike utsikten over nordlyset. Prosjektets arkitekter og designere, som pryder Tromsøs kystlinje, valgte tre til den utvendige fasaden, og til både taket og havdekket.

Håndlaget møbelfirma Autentisk, badstue spesialister Pustog Skapa Architects jobbet gjennom ulike utfordringer i løpet av det siste året for å skape det flytende mesterverket, som blir sett på av lokalbefolkningen og besøkende som et rom for å puste og koble fra verden mens man kobler seg til hverandre.

Over 2000 m (6562 fot) behandlet tømmer med kraftig korn og naturlige knuter ble brukt til utvendig kledning og dekk. Tre var et passende valg for dette prosjektet, siden det utfyller både den strukturelle utformingen og det arktiske miljøet i Nord-Norge, samtidig som det krever lite vedlikehold. I tillegg vil det behandlede treet utvikle en sølvgrå patina når den eldes, og hjelpe badstuen til å nå målet om å vise forringet estetikk over tid, uten å miste dimensjonsstyrken.

“Publikum har virkelig omfavnet badstuen og gjort den til en del av sitt daglige liv. Folk kommer til alle døgnets tider: enten det er å svømme om morgenen, ta et bad ved lunsjtid eller for en nattøkt frem til 22.00, ”sa Erik Stange Ankre i Pust. «Den ypperste finishen fra Ekte har virkelig fått badstuen til å føles som en dagligdags luksus for Tromsø-folket, og selvfølgelig gjør det vakre treet det også til å skille seg ut.»

READ  teleskopet kunne leve mer enn 10 år

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *