Luksus flytende badstue med utsikt over nordlysstrendene utenfor kysten av Norge

Ligger midt i havnen i Troms i Norge, og en luksuriøs flytende badstue gir besøkende muligheten til å slappe av og nyte den unike utsikten over nordlyset. Dekorerer elegant den fantastiske stranden Trams, arkitekter og designere av det valgte interessante prosjektet Keponi Wood er en global leder innen bærekraftig treproduksjon, samt utvendige fasader, dekorasjon av tak og sjøterrasse, og bidrar til Sanunas fantastiske utseende.

Craft Furniture Company Ærlig, badstue spesialister Bryst Og Scaba Architects Stilt overfor ulike utfordringer det siste året for å skape et flytende mesterverk, blir det sett på som et sted å puste av lokalbefolkningen og besøkende, for å være koblet fra verden og for å få kontakt med hverandre.

Den 2000 meter store Gaboni-karakteren ble brukt til utvendig kledning, terrassebord, tak og sjøterrasse, og mest unikt for enkel kledning rundt Sanana-inngangen. Keponi var det perfekte valget for det unike prosjektet fordi det utfyller både den arkitektoniske utformingen og det naturlige arktiske miljøet i Nord-Norge, samtidig som det krever lite vedlikehold. I tillegg produserer Keponi-treet en sølvgrå sult når det eldes, noe som gjør det mulig for solbadet å oppnå målet om å vise en atmosfærisk estetikk over tid uten å miste dimensjonsstyrke.

Kim Daniel Arthur i Ekta, kommenterer populariteten til trommesbadstuen“Det føles givende å se folk slappe av i solen eller tørre å svømme i Polhavet mens de beundrer nordlyset. Tenk deg at vi har bygget en lykkelig flukt for folket, en liten oase midt i byen er fantastisk! ”

Bryst Eric Stange Angre, fortsetter,“Folk har virkelig omfavnet Sanana og gjort det til en del av deres daglige liv. Folk kommer til alle tider av dagen: svømming om morgenen, lunsjbad eller nattøkt til kl. 22.00. Den rene overflaten som tilbys av Ekde, har selvfølgelig fått Sanana til å føles som en dagligdags luksus for folket i Troms, og den vakre Keponi gjør den unik. »

Et seriøst og samarbeidsprosjekt ble lansert for å bygge en nesten ikke-eksisterende linje mellom kunden og leverandøren, og skape og installere mer enn 1000 singler fra Keponi-karakteren for å oppnå ønsket endelige utseende for kundene. På grunn av omfattende planlegging og støtte fra Keponi og andre relaterte partnere, ble utfordringene med å lage en værbestandig utendørs flytende badstue redusert, og alle prosjektmål og tidslinjer ble oppfylt.

READ  Arsenals odegaard er klar til å lede Norges ungdomsrevolusjon

Kommenterer om Geponis bruk, la Ekde til,«Å jobbe med Keponi var en skånsom opplevelse på kort tid, der vi fikk teknisk assistanse og inspirasjon fra deres tidligere prosjekter. Vi er glade for hvordan dette prosjektet har endret seg og ser frem til å jobbe med Keponi igjen i fremtiden!»

Utviklet i Norge, er Keponis revolusjonerende teknologi en miljøvennlig prosess som omdanner holdbare råvarer ved å varme opp tre med furfurilalkohol – et landbruksbiprodukt. Ved å polymerisere treets cellevegg får myktved permanent egenskapene til tropisk løvtre, inkludert høy holdbarhet, hardhet og dimensjonsstabilitet. Keponis unike naturlige estetikk og varige bevis er veldig relevante for å realisere ambisjonen til den utfordrende flytende badstuen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *