Madeleine drar for å se Angel på Viva for Life-showet

Ti sekunder. Billettene til konserten til Angel og Clara Luciani på turneen gikk lynraskt tirsdag morgen. Så det er uunngåelig skuffelser. Blant dem Madeleine Spillinggard, en funksjonshemmet 25 år gammel Tournaisienne. Madeleine har cerebral parese. Hun kommuniserer kun med øynene, og smilet hennes lyser når hun hører dette.Brussel jeg elsker deg, Brussel jeg elsker deg«.

«Hun er en fan«, sier faren hennes.»Når jeg snakker om Angela eller ser henne på TV, fortsetter hun å smile fra øre til øre.«.

Jeg kastet en flaske i sjøen

Så, for å være glad for å se det smilet på datterens ansikt, Yves, som alle andre på billettkontoret på nett, testet lykken. Men uten hell. «Da jeg kom tilbake til nettstedet, var alt allerede borte«, angrer han. Så startet han en appell på Facebook for å prøve å finne et sted:»Jeg kastet den i havet som en flaske: «Hjelp! jeg leter etter et sted»«.

Utrolig likhet

En melding ble delt mer enn 1300 ganger i løpet av få timer, og den traff spikeren på hodet til en kvinne som var følsom for Madeleines sak.

«Ikke fordi Madeleine sitter i rullestol, men fordi hun har flere rettigheter enn andre«, Kjenner igjen Yves.»Men det. Madeleine skal ha et PMR-sete og jeg kan bli med henne«, Denne pappaen gleder seg over å se Madeleines øyne lyse opp 23. desember.

Angels konsert vil bli besøkt av 700 mennesker på slutten av Viva For Life.

READ  Neseplastikk, vims og grooby holdning: Louise Berdychnock svinger på sin tidligere Carla Bruni

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *