Magnora Scotwind, Norge mål for flytende vindbinding

Magnora, et norsk selskap, har inngått et samarbeid med et upublisert selskap for å installere en felles flytende vindspiller kalt Magnora Floating Wind, som allerede har startet arbeidet med søknaden om Scotwind-runden i Skottland.

Det nyetablerte selskapet planlegger å delta i den første sjøflyveranseringsrunden som avholdes i Norge i år og vil vurdere å komme inn på nye markeder de neste månedene.

Magnora er den strategiske partneren, som snart skal avsløres, er et globalt selskap med marin energiteknologi og serviceselskap med lang erfaring innen alle marine, vanndyp og værforhold. Den har lang erfaring innen unik teknologi, lokal anskaffelse og innhold, massefiksjon, prosjektledelse, konstruksjon og installasjonsprosesser. I tillegg sa Magnora at det er et av de mest erfarne selskapene i markedet for hydrogen, E&P og flytende luft.

Bedrifter samarbeider allerede om en rekke FoU-initiativer for å redusere livssykluskostnadene for flytende luft.

«Våre kombinerte evner vil gjøre det mulig for Magnora å bli en ledende aktør i markedet for flytende vind. I tillegg håper vi dette samarbeidet vil være et verktøy for å redusere kapitalkostnadene, øke inntektseffektiviteten og redusere driftskostnadene for flytende vind.», Sa administrerende styreleder Torstein Sanus.

Med identifikasjonen av sin strategiske partner vil Magnora snart gi tilleggsinformasjon om joint venture og dets nåværende initiativer.

I fjor overtok Magnora eierskapet av Gustwind, et svensk havvindutviklingsprosjektfirma, for å få fart på utviklingsprosjekter og utvikle 500 megawatt Sidgastens Wind sea-prosjektet i Sør-Sverige.

READ  Microsoft planlegger å lansere Xbox GamePass-familieplan for 5 spillere, ifølge Windows Central

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *