Maitre Kims har leid villaen sin for innspillingen av et reality-TV-program

Et unikt sted å bo i Marrakech! Kims gjorde det mulig ved å gå med på å åpne dørene til villaen sin for kandidatene til «10 Perfect Couples»-showet for innspillingen av den femte sesongen av denne reality-TVen. Fra de første episodene ble sendt på Salto kunne seerne se at Sarah Lopez, Anthony Mateo og alle andre forsto at det var hjemmet til Kims og kona Demtem.

Les: Vitaa tilbyr en luksusvilla i Marrakech

«Så vent, jeg trodde jeg så et navn ved inngangen til villaen … det er utrolig!» Huset er veldig stort og jeg aner ikke hvor mange bad det er. Alt dette er for oss, jeg er så glad! Jim kom dit! La oss bare si at vi sov på treningsstudioet! », Den tidligere gleden til Jonathan Mathias.

Les: Jim leier ut villaen sin i Marrakech

Villaen i Kims er tilgjengelig for leie for 0 1 057 per natt. Eiendommen kan huse opptil ti personer og dekker et areal på 10 000 m², inkludert 1 200 m² boareal.

Les: Jim leier ut villaen sin i Marrakech

Det har et innendørs og utendørs svømmebasseng, et treningsstudio, en badstue og boblebad, en sommersalong og en privat hengekøye. «Alle soverommene har TV, treningsstudio, ping-pongbord, bordfotball, kinorom …», leser vi på utleiesiden, «Villa er luksuriøs uten tidsbegrensninger».

READ  Jean-Marie Picard forteller om flaksen: «Jeg tjente opptil 7 millioner euro i året»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *