[MAJ] Fem partnerstudioer skiller seg fra team 17 for å akseptere NFT-er – Actu

Oppdater | Overraskende nok kunngjorde Team17 veldig ydmykt kanselleringen av MetaWorms NFT-programmet. Det britiske merket sier i en uttalelse som ble utgitt klokken 22.00 «Spurte sine ansatte, utviklingspartnere og spillmiljøet«Og notert»Bekymringer de ga uttrykk for«, kan vi lese. Det er et logisk forutsigbart tilbakeslag, så å miste tilliten til uavhengige studioer ville være viktigere for en utgiver som Team17 enn alle NFT-ene som ble levert til ham. Og GSC Game World kan ikke vente på de neste episodene.

Minst fem studioer som har inngått samarbeid med Team17 har allerede gitt ut en pressemelding for å skille seg fra Team17s ledelse, som nylig annonserte salget av et sett med NFT-er på franchisebasis. Ormer. Et av disse studioene truer med å ikke jobbe med Team 17 igjen i fremtiden og oppfordrer andre uavhengige studioer til å gjøre det samme.

Det australske studioet SMG, som jobbet med Team 17 om bevegelig simulering Flytter ut, Nekter å assosiere direkte eller indirekte med noe relatert til NFT-er og blockchain, og fordømmer virkningen av denne bevegelsen på miljøet, spillenes natur og industrien generelt. «Vi har artistvenner hvis liv er endret av NFT og vi er glade på deres vegne. Ideelt sett ønsker vi ikke å være en del av det, direkte eller indirekte.«, Kan vi lese i en Nyheter Unngår å nevne Team 17 direkte.

Samme historie på Ghost Town Games, kjent for å signere en av Team 17s største hits. Overkokt. «Vi gjenkjenner ikke NFT-er. Vi tror at deres sosiale og miljømessige kostnader er svært høye. Vi ber deg vennligst uttrykke dine bekymringer til de kjærlige samfunnslederne i området.«, Kan vi lese. Det samme gjelder platoniske leker, med Team17 som slipper begge Yuga-Lali, Og forfatter for Navegante, siste Gresk: Minner om assyreren, Uteblivelse Sammendrag Innsiden Forklarer Ingen intensjon om å involvere seg i NFT-er.

READ  Samsung gir bort Galaxy S22 med en utrolig gave (Takk jul)

Ingen kontroll ble funnet Ble kontaktet Presentert av American Studio AgroCrop, fordømmer den direkte Team17s beslutning om å produsere og investere i NFT-er. «Vi tror NFT-er kanskje ikke er miljøvennlige eller effektive«, slår teksten. Studio, som samarbeidet med Team 17 Går ned Innen 2020 oppfordret ikke Team 17 til trakassering av ansatte og dets partnerutviklere, da slike beslutninger vanligvis kommer fra toppen av ledelsen. «Unødvendig å si at vi ikke lenger vil jobbe med dem på noen spill, og vi oppfordrer andre uavhengige utviklere til å gjøre det samme til denne avgjørelsen er reversert.«, Les videre.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *