Man City-manager Pep Cardiola gir Manchester United spådommer for en innkjøringskamp i Premier League

Beston innrømmer at Cardiola ville ha gjort noe annet enn å vinne mot Aston Villa Manchester United I “Dangerous” Premier League I innkjøringen støttet han de røde for å male seire i siste etappe av sesongen.

De blå blåste tilbake fra å slippe inn et tidlig mål på Villa Park, og tok tre poeng gjennom mål Bill Foton Og Rodrigo, Og flytt 11 poeng tydelig.

Det betyr at to seire og uavgjort fra de siste fem kampene ville være nok til å skape tre ligatitler på fire år, med tanke på deres høyeste målforskjell.

Diskusjonen mot 2012-situasjonen, om å tillate United å ta kronen i sesongens døende sekunder med åtte poengs ledelse i sesongens siste seks kamper. Kardiola Han var godt klar over viktigheten av suksess.

“Å tape i dag ville ha gjort de siste kampene farlige fordi United er i god form, har vunnet mye og jeg har en følelse av at de kommer til å vinne hvis de trenger å vinne,” sa Cardiola.

“Vi fortjener å vinne slik vi har spilt så langt denne sesongen for å få denne fordelen. Når du kommer til enighet med deg selv i de siste fem kampene, er det et godt insentiv.”

City har vært i denne posisjonen før, og deres erfaring med å avslutte sesongen under intenst press fra Liverpool i 2018-19 er avgjørende.

“Vi vet nøyaktig hva vi trenger, og det er det vi spilte i dag,” sa Cardiola. “Jeg så laget, de var bestemte, vi var nærme, vi visste hvor viktig det var etter de to nederlagene våre i forskjellige kamper – og (som forberedelse til (Karapo Cup) -finalen og Champions League-kampen.

READ  Fan-ledet studie av engelsk fotball for å vurdere eierskap, økonomi og fansengasjement

“Det nærmer seg. Den vanskeligste sesongen i våre liv bygger vi utrolig konsistens. Vi må fullføre dette kapittelet og fullføre noen spill.”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *