Man City XI vs PSG: Forutsagt oppstilling, bekreftede lagnyheter, Champions League-tropp, siste skadeappdateringer i dag

Pep Guardiola utnevnte en sterk oppstilling for søndagens Karaoke Cup-seier mot Tottenham, og burde være et sentralt trekk i laget.

John Stones er ikke suspendert for Champions League og kan komme til rival Aymerich Labord på søndag med Crystal Palace til lunsj på søndag.

Raheem Sterling var uheldig å ikke score på Wembley, men Riyadh Mahrez og Gabriel Jesus vil fortsatt bli presset i noen minutter.

I en tale til journalister tirsdag sa Cardiola: “Alle er i form, klare og lykkelige.”

“Jeg er takknemlig for å ha denne muligheten. Den er ny for oss, og vi er utrolig takknemlige for å leve den. Vi vet hva vi trenger å gjøre. Ett spill av gangen. Vi drar dit og prøver å vinne det spillet.

Han la til: “Vi er selvfølgelig ikke eliten i Champions League, men vi vil være der. Vi har alltid spilt denne Champions League gjennom årene, vi er heldige der vi er nå. Jeg er utrolig glad for å spille for Paris – målet er å vinne fra oss. “

Man City XI Forutsagt (4-3-3): Ederson; Walker, Diaz, Stones, Cancello; Kundokan, Rodrigo, de Bruyne; Mahras, Jesus, Photon

Bekreftet Man City Travel Team:Ederson, Stephen, Walker, Cancello, Stones, Laford, Diaz, AK, Garcia, Ginseng, Mendy, Fernando, Gundogan, Rodrigo, De Bruyne, Silva, Foten, Sterling, Torres, Mahres, Jesus ,.

READ  Verdensmesterskap i snooker: Anthony McGill leder Stuart Bingham 9-7, Kieran Wilson og Neil Robertson leder 8-8

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *