Man Citys stilling til Jack Greylish-omplasseringsavtalen med Aston Villa-overføringsplanen

Aston Villa-eiere Naseb Saviris og Wes Edens vil stå fast mot holdningen til Jack Grealish når de forbereder seg på å øke interessen for Manchester City-spilleren.

City er interessert i en avtale på 100 millioner dollar om å ta England International til Etihad i sommer, men Birmingham Live rapporterteSå langt har det ikke vært innrømmelser eller forhandlinger mellom de to klubbene.

Tilnærmingen på 100 millioner dollar ble avvist tidligere i uken i byen på jakt etter Tottenham-spissen Harry Kane. Når det gjelder Hellas, er det en interesse, men hvis byen vil handle i begge deler Villa Kaptein og Kane, så må spillerne selges.

Birmingham Live Det er blitt sagt at ingen byspillere vil være involvert i noen mulig avtale Gresk, Villa håper å bygge en 25-åring i en ny kontrakt som ble gitt ham forrige uke.

Laster inn video

Videoen er ikke tilgjengelig

Med slike som Riyadh Mahras, Bernardo Silva, Raheem Sterling og Ilke Gundogan overfor den usikre fremtiden, må mye skje i byen.

En av disse spillerne forventes å forlate Pep Cardiolas side City må gjøre en avtale for Grealish Men Premier League-mesterne vil ikke tilby Villa en spiller.

Flytten på 100 millioner dollar vil gjøre Hellas til den dyreste engelske spilleren. Dette ville knuse Citys nåværende overføringsrekord på mer enn 35 millioner meter.

Graylish har blitt en av de mest ettertraktede spillerne i Premier League de siste to sesongene, og er for tiden i euro med England.

Han startet forrige uke med en 1-0-seier over Tsjekkia, Setter City Forward Sterling til å score vinneren Supportere inviterer ham til å starte 16-dels-kampen med Tyskland.

READ  Jurgen Globe fremhever flytting av Liverpools overraskende signering

Grealish signerte en femårsavtale i Villa for et år siden, og klubbens hierarki er fast bestemt på å innhente ham, med en ny ny avtale som skal fremlegges.

Byen forventes ikke å gjøre en formell innsats før slutten av Euro 2020 i juli, da Gareth Southgates spillere fokuserer på kamper.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *