Man United foreslår Ballon d’Or eller seksjon for Sancho-avtale på £ 86 millioner

Madden United “foreslår” en Ballon d’Or eller divisjon for å være en del av Jadan Sancho-avtalen, men rapporter sier at Borussia Dortmund er “ikke interessert”.

Sancho har lenge vært assosiert med flyttingen til Old Trafford. Han kommer tilbake til Premier League i fjor sommer.

Winger gikk med på personlige vilkår med The Red Devils, men de og Dortmund kunne ikke akseptere overgangsgebyret. Den tyske siden ønsket ikke å redusere Sanchos estimat til 3 103 millioner.


Manchester United ‘torturerte’ Sanso da tyskere snudde bord


Sancho Ordet fortsetter å tiltrekke Dortmund. Han scoret åtte mål og elleve assists fra sine 26 turer i Bundesliga.

Engelskmannen står i køen Man United Tilbake i sommer. Overføringsgebyret er fortsatt det eneste klebrig punktet som trer i kraft.

Idrettsutøvere Man United har kunngjort at åpningstilbudet til Sanchez er over i sommer. Med tilleggene har de donert 75 millioner dollar til Dortmund.

Bundesliga-organisasjonen forventer at Sancho betaler nærmere 86 millioner m i sommer.

Avstanden i estimatet betraktes som “uoverstigelig” da begge parter nå diskuterer en mulig bonus. Man United “foreslo” en Ballon d’Or-divisjon, men Dortmund var ikke interessert.

Rapporten sier: ”Avtalen ser nå ut til å ha blitt redusert til en bonus. Dortmund-ledere er åpne for tillegg som skaper en del av den endelige personen, men ønsker at de skal oppnås realistisk. De foretrekker bonuser basert på klubbinntekter gjennom suksess i stedet for individuelle priser.

«De var for eksempel ikke interessert i en Ballon d’Or-kategori, som ble foreslått av United og ville bli utløst hvis Sancho kom blant de tre beste i den årlige prisen.

“United la den samme betingelsen til avtalene som involverte Anthony Marshall og Bruno Fernandez. I forhandlinger med Fernandez i januar 2020 ble Sporting Lisboa presset tilbake mot den spesielle fusjonen, før de gikk med på det da United på forhånd godkjente garantien.”

READ  Man UTD mot Real Sociedad bekrefter lagnyhetene for Europa League siste 32, andre kvartal

Euro 2020 er endelig her – og hvilken bedre måte å feire enn forhåndsvisningen som markerer lanseringen av vårt nye multisportnettsted Planet-spill?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *