Man UTD-legenden Roy Keane deler Gareth Bale-teorien på TV når den «bisarre» Tottenham-situasjonen forverres

Roy Keane har stilt spørsmålstegn ved om Tottenham-sjef Jose Mourinho virkelig vil bringe den brennende Gareth Bale tilbake til klubben.

Bale var en ubrukt erstatning for Spurs da de slo Sheffield United 3-1 på søndag, den siste tøffe episoden, tilsynelatende den andre spell for en walisier i Nord-London.

31-åringen har bare startet i Premier League en gang siden han kom tilbake om sommeren, og har spilt bare 12 kamper i alle konkurranser så langt denne sesongen.

Mourinho var tidligere en langvarig fan av kantspilleren, men hans motvilje mot å overlevere en vanlig rolle til ham i åpningen XI har utløst spørsmål om han har en fremtid i Spurs utover sesongens slutt.

Faktisk har spekulasjoner om Spurs vil være interessert i et andre sesongs langsiktige lån allerede utbredt, selv om Mourinho nylig understreket at det foreløpig ikke har vært noen diskusjon om situasjonen.

Likevel ser det ut til å være noe spenning mellom de to siste scenene Spurs TV viser hva Mourinho sier på trening : «Vil du bli her? Eller dro du til Real Madrid og spilte fotball?» Det er ikke klart hvem som ledet kommentaren, men nasjonale avisrapporter og mange fans mener at det var Bale.

Roy Keane stiller spørsmålstegn ved om Tottenham-sjef Jose Mourinho virkelig liker Gareth Bale

Snakker før Sheffield United slo Spurs 3-1 – Et spill der Wales Joe Joe Roden skinner igjen – Sky sports-spekulanter Graeme Saness og Roy Keane fremmet sine egne teorier om Bales tilstand.

«Det er rart at han er involvert, på benken, han antyder at han har rett,» sa Sensens. «Greit [he] Kan egentlig ikke passe inn, men 15 minutter, en halvtime er bra.

READ  "Vi vil prøve å komme på scenen"

«Start ham, gi ham 45 minutter. Ikke prøv å endre ham til å passe.»

Tidligere Manchester United-kaptein Keane har tatt eierskap til den.

«Jeg begynner å bekymre meg for om Mourinho virkelig likte ham, lederen som brakte ham inn, fordi … mange minutter ikke skulle gis.

«Rar.»

Bale jobbet for å finne skarpheten og formen som gjorde ham til en av de beste spillerne i verden på en gang.

Mourinho sa nylig: “Han spilte ikke i flere minutter i Premier League og fikk deretter en ny mindre skade i Stoke, hvor han hadde en god første omgang.

«Han kommer tilbake nå, det er ingen enkel oppgave. Alle vet at de to siste sesongene i Real Madrid ikke har vært enkle for ham.

«Men la oss gå trinn for trinn og prøve å få det beste ut av ham.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *