Man UTD mot Real Sociedad bekrefter lagnyhetene for Europa League siste 32, andre kvartal

Sjefen har bare gjort fire endringer fra de 11 spillerne som startet 3-1 Premier League-seieren sist søndag hjemme i Newcastle.

Dean Henderson har erstattet David de Gea, som var co-keeper på 2021 Domestic Cup og i Europa. Eric Bailey ankommer kaptein Harry Maguires forsvarssenter, med Alex Dellas til venstre for Luke Shaw fra seieren i Newcastle. Både Ivorian og Brasil spilte i Italia forrige uke.

Den eneste endringen i kampen mot Macbeth var erstatningen av Mason Greenwood og Marcus Rashford som startet første etappe mot spanjolene.

Soulscare forklarte årsaken bak det sterke laget.

“Hvert spill du spiller for Man United er et flott spill, og spillerne der vet vårt ansvar, og du vil få et sterkt lag der ute for å representere denne flotte klubben, som vil peke oss i riktig retning.Han fortalte BT Sport. “Vi vil definitivt vinne spillet. Vi ønsker å bygge litt mer fart, tillit, selvtillit, og du gjør det bare ved å gjøre det bedre.”

Soulscare sa at eurobåndet var en annen mulighet for Henderson til å presentere sine krav.

“Teen er her nå, han er moden, han får flere og flere kamper, selvfølgelig er han en så talentfull keeper, vi vet hva David kan gjøre. Jeg synes det er viktig at vi finner det. Dean kan uttrykke sitt eget potensial.” Sa sjefen.

READ  Bernie Ecclestone kaller Lewis Hamilton "brukt av Black Lives Matter-bevegelsen"

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *