Man UTD-sjef Ole Gunner Soulshawker-begrep ‘påvirker’ Hudson-Otoi-straffeavgjørelse, VAR og Chelsea-dommere | Fotballnyheter

Ole Gunner siktet mot Soulscare-tjenestemenn for å “ta to poeng” fra sin Man Utd-side i trekningen i Chelsea, og kritiserte ham for å “påvirke” dommerne.

Selv om VAR-dommer Stuart Atwell ble rådet til å se en reprise av en hendelse der Chelsea-kanteren så ut til å håndtere ballen i Hudson-Odoi-boksen, ønsket Adwell at Chelsea skulle overholde sin opprinnelige feltavgjørelse på frispark. 0-0 uavgjort på Stamford Bridge.

På spørsmål om han mente at hans side burde ha blitt bøtelagt, sa Soulscare Sky Sports: “Ja, 100 prosent. De kaller det håndball for spilleren vår, men når du ser på det i videoen, er det to poeng unna oss.”2:51

Se gratis: Høydepunkter fra Chelseas uavgjort med Manchester United i Premier League

Da United-backen Luke Shaw sa til Atwell United-kaptein Harry Maguire, var det ytterligere kontrovers fordi han nektet å ilegge en bot på grunn av sprøytenarkomanen.

“Jeg kan ikke si fordi det ikke ville være bra for ham,” svarte Soulscare på spørsmål om disse påstandene. “Jeg sa ikke det, jeg ønsket ikke å skape kontrovers.”

United led på samme måte etter at Maguire ble bøtelagt i West Brom for en uke siden og sa senere: “Siden andre på det andre laget har snakket om oss, har vi absolutt ingenting å gjøre med dommeren eller VAR.”

Dette er et tema tatt av Soulscare.

“Det er ikke riktig, er det?” han sa. “Det er alt innflytelse utenfor, til og med VAR-samtalen før kampen til Harry, når de legger den på nettstedet, er det hake. Det påvirker dommerne. Du kan gå tilbake og se på nettstedet. Det legger press på dommerne å gi oss bøter.

“Vi så, det var en leder – var det Frank? [Lampard] – Når vi ikke er i tvil, har vi mye snakk om å bli bøtelagt. Nå må vi ha en, noe som er klart. “2:22

Luke Shaw sa at Manchester Uniteds 0-0-uavgjort med Chelsea under trekningen skyldtes det faktum at Hudson-Odoi brukte VAR i forbindelse med en mulig håndball.

Maguires kommentarer i forrige uke ble gjentatt av J ன் rgen Klopp, som i forrige måned hevdet at “Man United har fått en bot på to år mer enn de har vært på fem og et halvt år”. Litt innflytelse Offiserer jobbet. “

Managerens siste frustrasjon kom fra en forhåndsvisning av kampen på Chelsea-nettstedet, som illustrerer at VC i de siste kampene mellom de to sidene ble tildelt straffer og røde kortsjekker til Maguire.

Skjermbilde av analyse før kampen på Chelsea-nettstedet som opprørte Manchester United-manager
Bilde:
Skjermbilde av analyse før kampen på Chelsea-nettstedet som opprørte Manchester United-manager

Tittelen er ‘ikke nok’ poeng for at tro skal forsvinne

Soulscare pekte på Uniteds sene angrep for å vise hvordan han prøvde å presse det svake håpet om å slå Manchester City til sin side i Premier League-titteløpet.

Han innrømmet at United trengte mer enn et poeng mot Chelsea ettersom deres dårlige scoringsrekord mot de seks første motstanderne fortsatte, med deres eneste mål som kom i andre minutt av første etappe – Tottenhams uavgjort 6-1 i oktober.

“Det er ikke nok,” innrømmet han. ”Det er grunnen til at du presser spillerne fremover og prøver å oppnå det vellykkede målet, trodde vi, men et rent ark er alltid grunnlaget.

MU vs First Six
Bilde:
Manchester United har ikke vunnet noen av sine sju siste kamper mot de seks første, og har bare scoret en

“Vi har mange rene ark mot toppsidene, men vi har ikke funnet et mål. Det er det vi trenger å finne. Som jeg sa før, trenger vi et mål for å åpne det.”

Tuchel: VAR-gjennomgang er ikke nødvendig for å ilegge bøter3:45

Chelsea-manager Thomas Tuchel sier at han er fornøyd med prestasjonen deres i den målløse trekningen med Manchester United.

Chelsea-manager Thomas Tuchel så avgjørelsen annerledes til fordel for Hudson-Odo – og en VAR-gjennomgang som blokkerte Blues ‘tidlige tempo var overveldende.

“Hvordan kan dette være en intervensjon?” Han sa Sky Sports. “Spilleren i det røde spiller ballen for hånd, og da ilegger vi en bot? Hvorfor skal dommeren se på det?

“Du ser det på iPad et sekund. Hvorfor skal dommeren se på det? Han gjorde alt riktig, jeg forstår ikke hvorfor han skal sjekke det. Jeg er glad for at det ikke er en bot, det er enda verre.”

Hertuginne var mer imponert over lagets prestasjoner enn de var da de gikk glipp av et sted over West Ham og den siste Champions League-plassen, men følte tegn på optimisme da han utvidet sin ubeseirede start som hovedtrener til ni kamper. Forrige måned.

Han la til: “Vi tar det vi får, vi har en god ytelse, defensivt, karaktermessig, mentalt, mot et lag som Manchester United. Jeg har absolutt ikke gitt deg mange muligheter. Hvis du gjør det, bør en halv sjanse være nok .

“Vi er ikke i det øyeblikket når vi er leger for å vinne kamper som dette. Men med innsats og ytelse er det ingen bekymringer. Hvis vi går slik, vil vi være et tøft lag å spille mot.”

Soul: Soulscare sier at det er en ‘distraksjon’Forhåndsvisning av bildet2:51

Graeme Sensens, Roy Keane og Jimmy Floyd-Haslebing diskuterer om Manchester United burde ha fått bot etter utseendet til Callum Hudson-Odoi som håndterte ballen i området.

Sky Sports Pandit og tidligere Premier League-manager Graeme Sensens følte at Soulscares sinne mot TV-kameraene hadde fungert som en distraksjon fra hans Manchester United-side for å unngå å fokusere på en annen målscorende ytelse.

Fem av Uniteds syv Premier League-kamper mot de store seks opposisjonen har endt med 0-0 tilbakeslag denne sesongen – de har tapt de to andre møtene.

“Det er litt distraherende,” sa han. “Trodde du eller ikke [a penalty], Vi snakker om to av de beste lagene i engelsk fotball som kommer sammen, uten spesielle spillere som kommer.

“Jeg tror dette er nyheten om at Manchester United vil akseptere andre, de jaget aldri ned kampen. Hvis du virkelig tror du har en sjanse til å erobre Manchester City slik Sir Alex Ferguson gjorde, ville de ha lastet banen med hver spiller de angriper. Jeg ser hvordan United går fremover. Jeg tror.

“Hvis du har vært i en stor klubb i dag, hvis du taper et spill, er alt galt. Du får anmeldelser til neste kamp. Du blir avhørt.”

READ  Arsenal koblet til sjokkerende Aston Villa-trekk etter at Michael Arteta bekrefter 'løsning'

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *