Managed Norway fortsetter sin raske internasjonale ekspansjon, og lanseres i Norge og Sveits

SAN DIEGO – (Kommersiell ledning) – Det stadig sovende pleiemerket er tilbake i det, og ikke kaster bort tid på å legge til på det nye året To nye land På sin internasjonale liste. Fikk til, De Verdensledende innen pleie og hygiene for menn Kunngjørte lanseringen i dag Norge Og Sveits. Inkluderingen av disse regionene følger et vellykket 2020 som utvides innen 2020 til mer enn 30 land rundt om i verden.

«Vår lansering i Norge og Sveits dreier seg om Monscapes regionale europeiske utvidelse, som er en reell milepæl for merkevaren,» sa Casey Key, Monscapes Senior International Business Manager. «Vi er stolte over å øke vår europeiske tilstedeværelse og gleder oss til å få produktene våre i hendene på disse nye skarpe og entusiastiske forbrukerne.

Født i 2016 og basert i California, designer og utvikler Direct-Consumer (DTC) Men’s Grooming Company produkter og verktøy av høyeste kvalitet for hofte- og kroppspleie og hygiene. Merkets store oppdrag er å fremme menn fremover ved å forbedre pleieopplevelsen mens du åpner tillit. Fra begynnelsen har Monscape vært en transformasjon for mer enn to millioner menn over hele verden, som nå føler seg rene og attraktive, og har funnet sine beste versjoner.

Med hele linjen designet under og over livet, er det vanskelig å fremheve noen få produkter … men vi gir det et visuelt! Ytelsespakke, Merkets nye luksuriøse grooming kit, inneholder alt det viktigste for en overlegen pleieopplevelse. I pakken finner du:

Gressklipperen 3.0 – Legende Elektrisk midje og kroppstrimmer for hofter og kropp Et merke er bestselgeren, og stjernen i den raffinerte pleierutinen. Den presisjonsdesignede enheten har en motor på 7000 o / min med stille slagteknologi og et utskiftbart keramisk blad med SkinSafe-teknologi, som bidrar til å redusere risikoen for hakk, kutt og snacks. 600 mAh Li-ion oppladbart batteri og vanntett ergonomisk design gir en trygg, enkel og interessant trimmingsøkt.

READ  Norsk formuesfondssjef vurderer ansettelsesplaner blant det største cyberspace

The Weed Waker Denne revolusjonerende Elektrisk nese- og ørehårtrimmer Er et teknologisk mesterverk som redesigner det tradisjonelle nesehårkontrollverktøyet med fokus på maksimal ytelse og komfort. Denne øre- og nesehårtrimmeren har MANSCAPEDs hudsikre teknologi, ultramoderne design, 9000 o / min motor og 360 graders roterende dual-blade system.

Beskjæringsbeskytter – Våre Ball deodorant Går rundt i verden, har publikum blitt vill. Anti-safing-formelen er infundert med kjølekaktus, som hjelper til med å kontrollere uønsket lukt som kommer nedenfra.

Crop Redeemer – Dette er nyskapende Ball toner Et annet fanalternativ. Gjenopprettende spray lindrer områder med høy friksjon og irritasjon etter barbering med sprites eller to, noe som gjør den perfekt for de med en aktiv livsstil.

Som et ledende DTC-merke gjør MANSCAPED det enkelt å bla gjennom og handle på nettet, og tilbyr gratis levering rett utenfor døren. Våre nye kunder i Norge og Sveits kan besøke og lære mer og kjøpe besøkende produkter eu.manscaped.com.

Om Manscape:

San Diego, California ble grunnlagt i 2016 og er verdensledende innen MANSCAPED herrepleie og midjehelse. Produktsortimentet inneholder bare de beste verktøyene, formlene og tilbehør for den enkle, effektive og overlegne mannlige pleierutinen. Monscape tilbyr direkte forbrukerforsendelse til mer enn 30 land, inkludert USA, Canada, Australia, New Zealand, Storbritannia, EU, Norge og Sveits. Detaljhandel inkluderer målrettede og beste posisjoner over hele USA, og innenlandske og internasjonale detaljhandelsalternativer kommer snart. For mer informasjon, besøk eller følg nettstedet Facebook, Instagram, Twitter, Dictoc, Nettlys, Og thriller.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *