Manchester United Nok en Sloton Ibrahimovic og Edinson Cavani | Fotball | Sport

Manchester United vil ikke signere en av de beste forsvarerne på planeten hvis de kan klare en avtale for Rafael Vaughan. De vil også få en serievinner som Sladen Ibrahimovic og Edinson Gavani tidligere år. Siden dette er en veldig ung Red Devils-side, anser Ole Gunner Soulscare det som viktig.

Manchester United har sett solid fremgang siden Jose Mourinho overtok som manager for Soulscare i desember 2018.

Men uten trofeer for å vise frem sin innsats så langt, har de røde djevlene bestemt seg for å ta affære ettersom ventetiden på Premier League-tittelen avsluttes i sommer.

De siste årene har United Series gått for vinnere. Spillere med skinnende CV fra Europas største klubber er alle blitt berørt.

Bastian Schweinsteiger er den eldste på Old Trafford siden Bayern München ble ansett som et overskudd. Når det gjelder Louis van Gaal, var han en midtbanemester med evnen til å lede laget sitt til topps.

Til slutt skjedde det ikke.

Men Schweinsteiger hadde fortsatt en god tilstedeværelse i United, og formidlet sin visdom til Van Gaals juniorer og senere Jose Mourinhos lag.

Kjenner du spillet? Test din spillkunnskap med vår vanskelige quiz

I 2016 signerte Mourinho en serievinner. Ibrahimovic kom fra PSG og lovet å bringe viktige ting inn i Premier League.

Og Sweden International skuffet selvfølgelig ikke.

Ibrahimovic tilbrakte bare 18 måneder på Old Trafford, men vant både fansen og lagkameratene og scoret 28 mål i sin eneste sesong i klubben.

A.C. Senioren, som fortsatt er sterk i Milano, brakte også en vinnende mentalitet til Old Trafford – der klubben vant Carabo Cup og Europa League-trofeer.

READ  Liverpool møter Harvey Elliott forlegenhet da han unngår 0,5 23,5 millioner overgangsbeslutninger

United var veldig fornøyd med Ibrahimovic, som tilbød ham en kontraktforlengelse mens hans spilledager var i orden på grunn av en kneskade.

Imidlertid bestemte de seg endelig for å slippe ham ut av LA Galaxy, og håpet de ville innlemme alt de kunne fra seniorene.

Ikke gå glipp

Pokpa er priset som Man UTD

Barcelonas sterke XI og to signeringer med Ronaldo

Fire spillere er i fare i England etter Tsjekkias Euro 2020-seier

Så, i fjor sommer, signerte United Gavani.

De ble jaget for en erstatning i verdensklasse fordi Borussia opprinnelig ønsket å snappe Jadan Sancho fra Dortmund. Jo høyere ordren de gir, jo mindre tid har de igjen.

Men tro på at alle som Soulscare, Mason Greenwood, Anthony Marshall og Marcus Rashford trengte en mentor, insisterte Gavani på å signere.

Det tok den uruguayanske internasjonale litt tid å finne føttene i Premier League, spesielt siden han aldri hadde spilt før han gikk på Theatre of Dreams.

Men Cavani likte det beste resultatet av kampanjen, og scoret 17 mål i alle konkurranser – bare Rashford og Bruno Fernandez fant nettet.

Det var mange medaljer for alle tre spillerne.

Swinsteiger har vunnet åtte Bundesliga-titler, syv DFP-Focal-trofeer, UEFA Champions League-kronen, FIFA Club World Cup og UEFA Super Cup-tittelen før han ble med.

Ibrahimovic, som har vunnet ligatitler i Italia, Spania, Frankrike og Holland, gikk inn i kampen.

Kavanagh fullførte titler i løpet av sin tid med PSG, og økte sitt rykte som en av de beste pionerene på planeten i denne prosessen.

Nå tror United at Varane kan være den siste trofeeeksperten som kommer til klubben. Dessuten er en avtale overrepresentert.

READ  Euro 2020: Scotland Fan Park blokkert av Westminster Council | Skottland

Mens det å bo hos Real Madrid ikke er helt eller uten spørsmål, ble det avslørt i forrige uke at de røde djevlene allerede har en ‘total avtale’ med verdensmesteren.

United vokser med økende tillit, og Real Madrid-samtalene skrider frem for øyeblikket.

Warne er ivrig etter å ta dette skrittet, og innser at han har vunnet alt han kunne i et strålende tiår med Los Blancos.

Ifølge Soulscare er 28-åringen nøkkelen til Premier League-tittelen.

To år etter at England international kom fra Leicester, kunne en partner i verdensklasse for Harry Maguire være klubbens mest ettertraktede pokalbillett.

Hvis han kan være halvparten så god under feilstavingene til Ibrahimovic og Gavani i Manchester, vil Soulschauers side definitivt være en vinner.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *