Manchester United, Paul Scholes | Scholes er sint over Solscar-avgjørelsen:

Paul Sholes imponerte ikke med Victor Lindelof som sto på høyrebacken i kampen mot Leicester.

Lindelof stilte opp inne på høyre side Lørdag 2-2 kamp mot LeicesterFørste valg Aaron van-Pisaka måtte se fra den ene siden på grunn av skade.

Den svenske landslagsspilleren United Kit kunne ikke sies å ha hatt sine beste minutter og måtte ut med en skade i andre omgang etter problemer med ryggen.

Les også: Gary Neville advarer Solskar mot hvilende nøkkelspillere på stramt juleshow: – De er uerstattelige

– Bør være et bedre alternativ

En person som var misfornøyd med Soulscars valg om å plassere Lindelof på sin høyreback, var hans tidligere lagkamerat Paul Scholes.

– Lindelof kommer snart, jeg tror ikke vi får se det igjen. Håper vi aldri ser det igjen. Shoals to BT Sport sier at det må være et bedre alternativ enn det.

Samtidig mener den tidligere midtbanespilleren Solscar at han burde ha startet med Edinson Cavani og Paul Bokpa, som nylig har vist god form, i stedet for å sende dem til banen et godt stykke fra spillet.

Pogba kom inn for Daniel James 54 minutter senere, mens Gavani var foran Anthony Marshall i siste kvartal.

– Jeg tror de var bedre da de gjorde endringene. Jeg tror de tillot noen av sine beste spillere å starte på benken, sier Sholes.

Les også: Soulscar: – Vi ønsker å få tak i et trofé

– Da Kawani kom inn var han smart og Bokba gjorde en stor forskjell. Greenwood var også på benken og kom ikke inn. Men jeg tror ikke United er i posisjon til å unngå å bruke disse spillerne, noe som er den klare meldingen til legenden.

READ  Tog som ingen andre i Fjord Norge (anmeldelse)

– Litt bekymret

Scholes mener at hvis United er tittelkandidat, vil Soulscar bruke færre spillere, og Pep Cardiolas tidligere Barcelona-lag er et eksempel.

– Hvis de vil være en utfordring for ligaen, kan de ha 12, 13 eller 14 spillere som kan gjøre det, og da er jeg litt bekymret når du sidelinjer dem.

Les også: Ekspert med tydelig tale etter spekulasjoner om Salah: – Han er kynisk

– De beste lagene spiller med samme lag. Sjekk ut Pepins Barcelona-team. Han har aldri gjort endringer og har aldri benket seg i noen av de 60 kampene de har spilt denne sesongen. Det er det Sholes sier at du vil ha.

Vi vil allerede finne ut 29. desember om Gawani eller Bogba får sjansen til å starte etter denne julen. Deretter Solscar og co. Wolverhampton.


Reklame

Stor oversikt: Disse butikkene har begynt å selge jul

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *