Manchester United-sjef Ole Gunner Soulscare sier seier i Europa League vil være en “katalysator” for mer sølvtøy Fotballnyheter

Ole Gunner Solskager ønsker å avslutte sesongen høyt etter at Manchester United satte opp Europa League-semifinalen mot Roma.

Marcus Rashfords streik i Granada i forrige uke og den avdøde Bruno Fernandes-straffen kontrollerte de røde djevlene for å kontrollere kvartfinalen mot europeiske debutanter.

United fulgte opp med en 2-0-seier på torsdag, med Edinson Cavanis innledende volleyball og avdøde Jesus Valejos eget mål som forseglet 4-0-seieren og klubbens 18. kontinentale semifinale.

Roma står mellom siden av Solskare og Gdansk-finalen i uavgjort som bringer tilbake minner fra Uniteds bemerkelsesverdige 8-3 sammenlagtseier over Italia i Champions League-kvartfinalen i 2007.

Bilde:
Edinson Cavani utvidet Manchester Uniteds ledelse over Granada

Soulscare var involvert på begge bena, og den nåværende Roma-troppen inkluderer Henrik McDean og Chris Smalling – startende spillere da United vant Europa League i 2017.

“Vi tapte det fjerne spillet, men det merkelige var manager [Sir Alex Ferguson] Jeg var veldig fornøyd etter nederlaget – jeg så ham aldri etter å ha tapt en kamp, ​​”sa United-sjefen og ga Old Trafford en 2-1 ledelse før 7-1-seieren.

“Han var veldig trygg på at vi skulle vinne hjemmekampen. Vi burde faktisk bruke den mer. Vi hadde en sjanse til å gå til en finale i dag. Godt gjort. Greit arbeid, profesjonelt og egentlig ikke under mye press.”

Soulscare mener United er heldige for femte gang siden de tapte fire semifinaler sist sesong.

Kawani feier det nedre hjørnet av huset for første gang
Bilde:
Kawani feier det nedre hjørnet av huset for første gang

“Vi håper det,” sa han og tok ansvaret for Norges første pokal. Du vet at når du kommer til en semifinale, så er det spillets natur – du spiller mot gode lag.

READ  Tony Cascarino SLAMER Chelseas prestasjon mot ulvene i Thomas Toussains første kamp

“Vi spilte mot noen gode lag, men vi vil være glade for å få muligheten til å gå til en finale igjen. Jeg har sett besluttsomheten og holdningen hos hver spiller at vi fortsatt vil gå til en.

“Skuffelsene over feilene som har rammet oss, de oppfordrer oss til å gå et skritt videre og avslutte sesongen maksimalt.”

I fravær av den suspenderte Harry Maguire ga Paul Boca den smarte assistenten til Cavanis åpningsspiller, med unntak av siden.

Paul Bogba ble byttet ut ved pause etter å ha fått en bok
Bilde:
Paul Bogba ble byttet ut ved pause etter å ha fått en bok

Men midtbanespilleren ble byttet ut på slutten av første omgang, der Granada etterlyste en ny bestilling.

“Jeg vil ikke risikere en situasjon der han går til en utfordring og kommer litt sent,” sa Soulscare.

“Han gikk rettferdig inn, vant noen få, fikk to feil mot ham jeg trodde var feil, så det var ikke noe poeng i å sette ham i fare, Tony (Van de Peek) trengte et spill, han gjorde det bra. . Jeg har noen av dem. “

Hva blir det neste?

Søndag 18. april kl 15.30.

Spark 16:00

Manchester United går tilbake til Premier League-handling Super søndag Mens de er vert for Burnley klokken 16, live Sky Sports Premier League Og Hovedarrangementet. Neste torsdag klokka 20 i La Liga er Granada vert for Ebar.

Uavgjort i semifinalen i Europa League

Første etapper: 29. april | Second Legs: 6. mai

  • Manchester United vs Roma
  • Villarreal vs Arsenal

Når og hvor er Europa League-finalen?

Europa League-finalen finner sted onsdag 26. mai på Gdansk stadion i Polen. Stadionet var planlagt å være vertskap for 2020-finalen, men etter at kampen ble forsinket på grunn av Kovit-19, fant Showbiz sted i Köln, Tyskland, hvor Sevilla Inter vant 3-2.

READ  Joey Barton utnevnt til ny Bristol Rovers manager | Fotballnyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *