Manchester United «spent og sulten» for toppmøte med Liverpool | Manchester United

Ole Gunner Soulscar fortalte henne Manchester United Spillerne er «klare, spente og sultne» foran søndagens Premier League-toppmøte i Liverpool.

Fortsettelse følger De vant 1-0 i Burnley tirsdag kveld, United reiser tre poeng foran J ர்க rgen Klopp-siden, over Anfield-pulten. «Vi blir bedre og bedre,» sa Solskar. “Vi har en god posisjon. Men ingen vil huske ligaplanen for 12. januar; Søndag er en test av karakter og kvalitet. Vi gleder oss; Dette vil være den beste testen på det faktum at vi lenge har vært mot de fortjente mesterne og det beste laget i en mil i dette landet. Vi er klare, spente, sultne. ”

Paul Pogbas avbøyde Wally VAR vant på en nattfri kontrovers, men det endte med United Top på dette tidspunktet i sesongen for første gang siden Sir Alex Fergusons siste års kostnad.

«Vi ser Pauls beste denne gangen,» sa Solscar og la til at Mercedes kunne ha vært uten Anthony Marshall, etter å ha kommet for sent. “Melkeskader og regjering [earlier in the season] Så det er helt naturlig at han tar seg tid til å komme tilbake til full kondisjon. Jeg har alltid sagt at Paul er en god spiller for oss. Hun er en god karakter i garderoben. ”

Bogba var veldig fornøyd. “Vi vet at vi vil være på førsteplass når vi spiller hvis vi vinner Liverpool Søndag, ”sa vinneren av konkurransen. «Det ble ganske enkelt vår oppmerksomhet da. Nå er det store øyeblikket. Søndag blir et nydelig spill for alle. ”

Selv om Burnley-manager Sean Dyce beskrev United som «en flott side», erkjente Soulskar at lagets niende seier på 11 kamper ikke var grei. «Vi burde ha scoret høyere, men vi gjør det alltid på den harde måten,» sa United-sjefen som så Harry Maguire ikke at et mål skulle være kontroversielt. «Tålmodighet og fred er viktig.»

READ  "Uten svindel kunne Standard vært mestere i 2014" (video)

Soulskar erkjente at det er veldig vanskelig å forhindre fotballspillere i å feire mål midt i epidemier. «Det er et følelsesmessig spill,» sa han. “Du må forstå fotballspillerne, og du må forstå bekymringen. Dette er vanskelig. Fotball avslører det beste og verste av deg. Vi gjør alle alt vi kan for å holde oss innenfor retningslinjene. Vi trenger alle å forfølge fotball – trygt. ”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *