Manchester United-spiller Bruno Fernandez svarer på Marcus Rashford-rapporten

Manchester United-midtbanespilleren Bruno Fernandes har sendt en støttemelding til lagkameraten Marcus Rashford etter at han ble rasemishandlet etter et straffespark i Euro 2020-finalen.

Rashford 239-åringen ble trukket inn i sin spot-kick-stilling, men England tapte deretter straffesparkkonkurransen til Italia 3-2. Jadon Sancho Og Bukayo Saga savnet.

Alle de tre spillerne ble målrettet i løpet av det følgende døgnet, noe som viste støtte fra alle de tre fansen og media, og spillerne meldte seg frivillig til å forsvare dem.

Han var en av spillerne som sendte en generell støtte til Rashford forent Co Fernandez, Konkurrert med Portugal i Euro 2020.

Fernandez’s korte melding, som svar Rashfords rapport Mandag kveld sa han: “Du skal bare være stolt av det du har oppnådd i denne kampen! Hold hodet høyt, bro! Du er et eksempel for alle på og utenfor banen.”

Denne meldingen inkluderer en hvit og svart håndemoji og en knyttnevepumpe og hjerteemoji.

Begge spillerne har nå permisjon etter kampen og kommer tilbake til pre-season før starten av Premier League-sesongen mot Leeds United på Old Trafford 14. august.

READ  Euro 2020 Live: England vs Ukraina Team News og Sveits vs Spania og Belgia vs Italia

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *