Manchester United vs Man City avslørt

Anthony Marshall er tilbake Manchester United Troppen til derby i City på søndag, men tilgjengeligheten av Edinson Cavani er i tvil.

Defensiv, 25, savnet uka-uavgjort med Crystal Palace gjennom skade og har scoret to mål på de siste 15 kampene – begge i Southamptons 9-0-avslutning. France International kom tilbake til The Lori Hotel med resten av United-laget lørdag kveld.

Gavani ble imidlertid ikke sett da teamet ankom City Center Hotel tre dager etter retur fra skaden i palasset. Cavani ble erstattet av Scott McDomini i det 74. minutt, og tilbrakte 17 dager med en muskelskade.

Dean Henderson Hans gjør Manchester Derby Ligaen debuterte i fravær av David de Gea i Spania etter fødselen av datteren Yane. Henderson, 23, debuterte mot City i semifinalen i Carabo Cup på Old Trafford i januar.

Marshall kommer til lastebilen

Tony van de Peek, som ikke har spilt på tre uker, er ikke med United igjen, mens Paul Bogba og Juan Mata har blitt satt utenfor.

United Trail City er uavgjort på 14 poeng med 11 Premier League-kamper på tre kamper og tre kamper på rad. United har ikke scoret på fire kamper siden november 1992.

Til tross for deres uinteressante form for de siste to månedene av sesongen, ga United-manager Ole Gunner Solskager en positiv vri på de siste resultatene i sin Zoom-samtale på fredag.

Scoret to ganger i Rashford City
Scoret to ganger i Rashford City

«Når du får resultatene du får, noen ganger glemmer du showene,» forklarte Soulscare. «West Brom-spillet (United 1-1) var ikke av beste kvalitet, men vi følte at det var forbedring.

READ  Teela snakker om fremtiden og neste sesong: "Vi har mye arbeid foran oss med Pierre og Fergal"

«Palace-spillet var ikke veldig forskjellig fra fjorårets kamp mot Palace (United vant 2-0), men vi hadde to eller tre fantastiske øyeblikk.» [Rashford] Og Anthony [Martial] Scoret, det utløste, virkelig, virkelig høy klasse fotball.

Carrick og Soulscare i The Lorry
Carrick og Soulscare i The Lorry

“I Premier League, når opposisjoner som Palace ikke gjør feil, trenger du ikke å tjene riktig med kvalitet, vi hadde litt mindre av det i de siste kampene, men vi gikk fortsatt 10 kamper ubeseiret.

«For tre uker eller fire uker siden kunne vi ikke forsvare oss, og da hadde vi det bra angrepsvis. Det er uansett historien. Nå er historien at vi ikke kan score et mål. Det er en uke.

«For en tid siden spilte vi fantastisk fotball mot Sociedad, og i Newcastle scoret vi gode mål mot Southampton. Noen ganger er det marginer.

Fred og Shorthair kommer
Fred og Shorthair kommer

«Vi hadde en uke uten å score et mål, og det er ikke slik at vi har vært i dårlig form i seks uker. Madrid til slutt, så dette er motstanden du spilte og mengden kamper du spilte.

«Men for meg kjøper jeg ikke historier som vi har mistet så mye i form. Ja, vi har ikke den marginen med oss ​​for å oppnå det første målet.

“Tre 0-0-er vi egentlig ikke har, det var det vi begynte å gjøre, vi forsvarte oss bra, men vi hadde ikke den gnisten for å skape sjanser til å score, men jeg kjøpte ikke det vi er ute av form «.

Fernandez ankommer The Lori
Fernandez ankommer The Lori

«De er det eneste laget foran oss for øyeblikket, vi vil prøve, gjøre om poeng til dem og komme nærmere dem. Så la oss se hva dette er.»

READ  Union Saint-Gillois faller inn under OHL-loven i Park Dutton etter seks seire på rad

Bekreftede medlemmer av United-teamet

Dean Henderson, Lee Grant, Nathan Bishop, Aaron von-Pizza, Harry Maguire, Eric Bailey, Victor Lindelof, Axel Duvansep, Luke Shaw, Alex Dallas, Brandon Williams, Fred, Nemonza Matic, Scott McDonough, Shorthair, Amat, Mason Greenwood, Daniel James, Anthony Martial

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *