Mange knivstukket i hjel i sammenstøt etter Trump-demonstrasjon – NRK Urix – Foreign News and Documentaries

Minst fire personer har knivsår og geiter Washington Post Opplyst av Nautodon i Washington. Flere Proud Boys-medlemmer er arrestert, ifølge nyhetsbyrået AFP.

Det brøt ut vold mellom Pride Boys, et medlem av den fascistiske høyreekstreme gruppen, og opposisjonen. Det er ikke klart hvilken gruppe de skadde og de skyldige tilhører.

Washington-politiet har arrestert minst 23 personer i forbindelse med sammenstøtene. Seks av dem er tiltalt for å ha overfalt politiet.

I følge AFP viser filmen et medlem av Pride Boys som sparker en demonstrant fra Antifa under en demonstrasjon i Washington lørdag.

Foto: STEPHANIE KEITH / AFP

Totalt åtte personer, to av dem politibetjenter, ble skadet, opplyste politiet.

Tusenvis av tilhengere av president Donald Trump samlet seg i den amerikanske hovedstaden lørdag for å vise sin støtte til presidentens forsøk på å endre valget.

Tilhengere av president Donald Trump kledde seg ut som Brute Boys i Washington lørdag.

Tusenvis av Trump-støttespillere, inkludert høyreekstreme stolte gutter, samlet lørdag for å støtte presidentens forsøk på å endre utfallet av valget.

Foto: Louis M. Alvarez / AB / NTP

Ett skudd, to personer ble arrestert i Olympia

Vold brøt også ut under en Trump-demonstrasjon i delstaten Olympia i Washington.

Seattle Times En mann er skutt til livs i forbindelse med sammenstøt i hovedstaden, opplyser politiet. Tilstanden til skoforetaket er ukjent.

I Olympia i Washington-staten støttet Trump-støttespillere og venstre-ekstremister hverandre i statsbygningen.

I delstaten Washington støttet Trumps støttespillere og venstreorienterte ekstremister hverandre ved en regjeringsbygning i Olympia.

Foto: David Ryder / AFP / NDP

Skytingen fant sted etter flere timers dytting. Tilhengere av presidenten samlet med flagg og valgbannere. De møtte svartansatte motstandere. Nafinga forvrengt i steinkasting, til slutt skyter, skriv Vær advart. To personer skal arresteres.

Om det amerikanske presidentvalget

READ  Oppdatering: Norge kunngjør innstramming av National Goit-19-restriksjoner

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *