Mangora danner et felles flytende vindselskap – reNews

Magnora er et selskap med fornybar energi Undertegnet en avtale med upublisert global marin energiteknologi Og service virksomhet for å etablere felles flytende luft selskap.

Magnora Den flytende vinden er ikke navngitt Den strategiske partneren har flere tiår med lang erfaring, Selskapet rapporterte om vanndyp og værforhold.

Det har også et bredt spekter av erfaring fra individualitet Teknologi, lokalt innkjøp og innhold, massefiksjon, prosjektledelse, Bygg- og installasjonsprosesser.

I tillegg er det ganske en Bedrifter med erfaring i markedet for hydrogen, E&B og flytende luft.

Magnora ønsker å avsløre identiteten til partneren sin «innen kort tid».

Magnora vil da gi ytterligere informasjon om joint venture og pågående arbeid.

Administrerende direktør Dorstein Sanus sa: “Våre felles evner vil hjelpe Magnora til å bli en leder innen flytende vind. Flytende luftmarkedsaktør.

“I tillegg tror vi Samarbeid vil være medvirkende til å redusere kapitalkostnadene, Øker inntektseffektiviteten, og reduserer driftskostnadene for flytende Vinden beveger seg fremover. »

Magnora Floating Air har allerede startet sin virksomhet og har startet sitt arbeid Søknad om Scotwind Round i Skottland, England.

I tillegg har selskapet Delta i den første sjøflyveransjerunden i Norge Åpning i 2021. Magnora vil også vurdere å flyte luft inn i nye markeder De neste månedene.

Sanus la til: “Magnora tror fast på elektrifiseringen av verdensøkonomien.

«Norge Har spilt en viktig rolle innen marin teknologi siden slutten av 1960-tallet, og Magnora og partneren vår har fått integrert kunnskap i flere tiår Utvikling av lønnsomme flytende energiprosjekter for nye markeder.

«Vi er Samarbeider allerede om flere FoU-initiativer for å redusere livssykluskostnadene Flytende luft. «

READ  Call of Duty Vanguard & Warson, sesong 2: Flere operatører avslørt av lekkasje

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *