Mann skutt i restaurant – To drapsforsøk – VG

Undersøkelser: To rettsmedisinske forskere etterforsker en kriminell hendelse inne i en restaurant hvor en person ble skutt. Foto: Hilde Moy Astba, Stavanger Uptenplot

Politiet har siktet to menn for drapsforsøk etter at en mann ble skutt til livs på en Daco-restaurant i sentrum av Stowen.

Publisert:

Han ble varslet til politiet like før midnatt og skyndte seg til stedet. En av de skadde ble funnet på campus. Offeret, i 20-årene, ble kjørt til Stavanger universitetssykehus med alvorlige skader.

– Vi har fått informasjon om at han er alvorlig skadet, men tilstanden hans er ennå ikke bekreftet fra sykehuset, sa politianklager Christine Kleppa VG.

En person på stedet er siktet for drapsforsøk. Han er avhørt, men politiet vil ikke gå inn på tingene han forklarte.

Politiet har siktet ham for å ha forsøkt å drepe en annen person, og mannen er etterlyst av politiet etter at han flyktet fra stedet.

– Kleppa sier at begge de siktede var under 30 år og allerede var godt kjent for politiet. Hun kan ikke fortsette med hva slags forhold det er, men sier: – Det er forskjellige slags forbrytelser.

Nattklubben for gjester stengt tidligere på kvelden.

– Har de to noe med restauranten å gjøre?

– Dette er en del av etterforskningen og vi prøver å kartlegge sammenhengen med restauranten og forholdet mellom tiltalte og lovbryteren, politianklager V.G.

Kleppa ønsket ikke å kommentere om personen ble skutt flere ganger.

Har du tips eller bilder? Kontakt VGs presse Hun.

Politiet sier at han prøvde å drepe en annen person rundt klokka 19. Denne personen er enda større.

READ  Remco Evenepoel bygger utmerket fjellklatring i bakkene av Norwegian Tour 2022

– Politiet hevder drapsforsøk på en annen person, vi leter etter denne personen, sier Kleppa.

Sier et vitne Stavanger Uptenplot Bevæpnet politi satte opp kontrollpunkter flere steder i Stavanger sentrum fredag ​​kveld. Passerende kjøretøy ble stoppet og sjekket.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *