Mannen drepte henne for organene hennes

Blanca Arellano trodde hun endelig hadde funnet kjærligheten. I en alder av 51 hadde denne meksikaneren bestemt seg for å reise 1800 kilometer for å skille seg fra Juan Pablo Jesus Villafurt (37), som hadde forelsket seg i henne på nettet.

Den 27. juli forlot han endelig Mexico for å møte ham i Peru. Alt blir bra om uker. 50-åringen leverer til og med nyheter til familien sin. «Tanten min fortalte meg at hun var glad og avslappet og at forholdet var veldig bra,» forklarte niesen Carla Arellano på Twitter. En konstant kommunikasjon ble imidlertid bråstopp 7. november.

Uten nyheter forsøkte familien først å få nyheter ved å dele en manglende melding på sosiale medier. Carla bestemmer seg deretter for å koble seg til den berømte Juan. «Han var den eneste forbindelsen hun hadde i dette landet. Familien er svært bekymret. Fordi medisinstudenten fortalte dem at Blanca hadde bestemt seg for å reise tilbake til Mexico.

«Sannheten er at jeg ikke visste noe på flere dager, hun bestemte seg for å dra etter gjensidig avtale, jeg kunne ikke gi henne det livet hun ønsket seg, hun ble lei av meg,» forklarte han som en forklaring… Fiskere fant rester av en partert kvinne på stranden. Blancas…

En peruansk politietterforskning førte til arrestasjonen av Juan Pablo Jesus Villafuerte for drap og organhøsting. Han er fengslet i ni måneder, tid til å utdype organene.

READ  Isbre kollapser i italienske alper: fem døde

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *