Mannen koker strutsegg i norsk jungel – Se viral video

Mannen koker strutsegg & nbsp | & nbsp Fotokreditt: & nbspYouTube

Viktige høydepunkter

  • En person kokte et strutsegg i en skog i Australia
  • En video av ham som eksploderer et egg og lager mat under et tre har blitt viral
  • I en annen video kokte han et strutsegg

Videoen av en mann som lager mat og spiser et strutsegg har forårsaket opprør på sosiale medier. Videoen ble skutt i en jungel i Norge.

Videoen viser en gigantisk struts som prøver å knuse et egg med en stor kniv og helle det i en tungmetallgryte for å lage mat. Han justerer eggeplommen og pynter med chilipulver, pepper og salt.

Mannen kokte et egg på bålet. Han gikk og spiste litt brødsmuler.

Se den virale videoen her:

Videoen som ble delt av YouTube-kanalen Fire Kitchen i fjor, har dukket opp igjen på nettet. Den har fått over 1 million visninger og over 11 000 likes. Netizens ble inspirert av menneskets evne til å legge egg.

En bruker sa: “Normalt trekker en struts ut et egg.” En annen sa: “Det er et stort egg!” Den tredje brukeren sa: “Hvor kan du få strutsegg? Jeg er ikke en stor fan av egg, men jeg vil prøve noe.”

“Dette ene egget vil være nok for mitt daglige proteinforbruk,” sa en kommentator. En annen skrev: “Kana vet å knekke et egg.”

En annen video lagt ut på samme kanal viser en kokk som lager et strutsegg. Han setter ilden og begynner å sette en gryte med vann i den. Så trekk egget i vann og la det koke.

READ  Kong Harold av Norge reiser 84 provoserende spørsmål

Når du var ferdig, tok han ut egget og fjernet hullet. Han kuttet deretter egget i to like store deler og pyntet det før han spiste.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *