Marcelo kunngjør avgang fra Real Madrid / Spania / Real Madrid / SOFOOT.com

Et vakkert resultat.

Real Madrid slo Liverpool (0-1) på slutten av Champions League-finalen. Marengs Marcelo har sagt at han vil forlate klubben denne sommeren ettersom kontrakten hans går ut 30. juni. «Det er en utrolig følelse fordi det var min siste kamp i Real MadridHan falt ned uten forvarsel på filmens mikrofon. Jeg forlater Madrid, det er en stor glede å være ute med Champions League. Dette er ingen trist dag. (…) Jeg gjorde alt jeg måtte gjøre i Madrid. Jeg hadde muligheten til å tilbringe femten år i verdens fremste klubb. ⁇

Men hvis vi hadde trodd bildene avslørt av den samme spanske kanalen, ville den brasilianske siden ønsket å forlenge eventyret med en sesong til. «De kommer ikke til å strekke meg. Jeg tror ikke det. Jeg har alltid vært et forbilde.» , overlot kapteinen benken til Lucas Vasquez. Hvis han ikke spilte i finalen, ville Marcelo blitt kreditert for å være den første personen som løftet trofeet i Paris-himmelen, med Karim Benzema som ga ham kapteinsbindet på den tiden og tok pallen.

Kan dette være det siste bildet av den legendariske siden med den ekte trøya? Selv forlater han spenningen.
AEC

READ  Formel 1 | En 'eksepsjonell' leg kontorist er nå 'på samme nivå' som Verstappen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *