«Margaret – Queen of the North» teaser, plakat utgitt av REinvent

SF, den nordiske produksjons- og distribusjonsmyndigheten Studioer og salgsselskap Reinvent International Sales har avslørt en oversikt over Charlotte Ceilings episke drama «Margaret – Queen of the North», med Berlins Silver Bear-vinner Train Dirhome i hovedrollen for Thomas Winterbergs beste skuespillerinne. Kommune. ”

Dire Home, inkludert Suzanne Pierre’s Oscar-vinnende «In a Better World» og May El-Toukys «Queen of Hearts», Margaret the First, ansett som en av de mektigste herskerne i Skandinavia, er en fredelig union i Danmark, Norge og Sverige.

I et stort budsjett med skandinaviske standarder refererer “Margaret – Nordens dronning” til den første biografiske filmen om Margaret den første, før den tiden da en kvinne ofret seg helt for sitt land før og etter hennes visjon. En av titlene som tilbys i utviklingen av det virtuelle nordiske filmmarkedet i Codeburg er «Margaret-Queen of the North».

Denne teaseren kommer fra en nøkkelscene i filmen, når et sjokkerende rykte når slottet og kaster Margaret inn i et umulig rot, og truer med å rive opp alt hun har jobbet med unntatt.

Skaperne av filmen, S.F. Studios Birkit Skove og Lars Predo Rahbeck sa at filmen brøt ny bakke. «En stor tidsfilm med så høye ambisjoner fra en stor regissør er sjelden i skandinavisk kino. Vi håper dette er en ny retning og en form for ting som kommer.»

Ricky Ennis, administrerende direktør i Reinvent International Sales, sa at «Margaret – Queen of the North» var et «drømmeprosjekt» for selskapet og «en moderne klassiker.»

«Vi ser sjelden et prosjekt av denne størrelsen i Norden, og med et kvinnelig kraftlag bestående av den anerkjente regissøren Charlotte Ceiling og den prisbelønte skuespillerinnen Train Dyerhome, er vi ikke i tvil om at denne filmen vil selge over hele verden.»

READ  Angels album er tilgjengelig på digitale plattformer fra midnatt!

Ceiling er en av få danske regissører som mottar studiepoeng som «The Killing», «The Bridge», «Killed» og «Homeland.» Senest regisserte han en episode av HBOs skrekkserie «Lovecraft Country».

Soren Mulling («Investigation»), Morton Hee Anderson («Riding on a Storm»), Jacob Aftebro («Cone-Ticky»), Bjorn Flaubert («Out Stealing Horse»), Magnus Krepper («Queen of Hearts»), Og Thomas W. Gabrielson («En kongelig affære»).

Han var med på å skrive takmanuset sammen med Jesper Fink («Before Frost») og Maya Ilsie («The Legacy»). Filmen ble co-produsert av FilmComradine (Norge), Trunort (Island), Sirena Film (Tsjekkia) og Film I West (Sverige), med Danish Film Company, TV2, Swedish Film Company, Norwegian Film Company, Icelandic Film Center og andre. SF Studios planlegger å gi ut filmen i tredje kvartal i år.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *