Maria-Laura bryllup: Prinsesse Delphine, en annen trigger? (Bilder og video)

Prinsessens klesvalg gikk ikke upåaktet hen. Maria-Lauras bryllup fant sted 10. september.

Lesetid: 2 minutter

Prinsesse Maria-Laura, datter av prinsesse Astrid, ble gift i Brussel lørdag. Alle medlemmer av den belgiske kongefamilien var til stede under seremonien. Herskere Philip og Mathilde, men også Albert og Paula, var iøynefallende.

Bryllupet til prinsessen var en mulighet for publikum til å se en parade av vakre kjoler. Elegante og noen ganger originale kjoler og hatter! Det mest merkbare blikkfanget var kjolen som ble båret av prinsesse Delphine av Belgia. eller i full farge. Kongens halvsøster er i rødt til seremonien. Fargen valgt av tronfølgeren, prinsesse Elizabeth. Tidligere på dagen, under sivilunionen, var dronning Matilde den i rødt. Akkurat som Delphine! Helt sikkert…

Bildemelding
Bildemelding

Belga film
Belga filmEn tilfeldighet som minner meg om 21. juli i fjor. Til feiringen av nasjonaldagen valgte Delphine også denne lyse tonen. Som prinsesse Elizabeth… Tilfeldigheter for noen, provokasjon for andre… det er vanlig å informere hverandre om hverandres valg av toaletter ved slike viktige feiringer. Prinsesse Delphines valg reiser spørsmål, ved å sette et dobbeltøye på samme farge som prinsesse Elizabeth.

READ  Lawrence Pocolini avslører at han har vært skilt fra Michael Fagolo i mange år: "Jeg vil gjenopprette noen fakta"

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *