Maria Pry: «Jeg er dypt flau over det vi har opplevd i dag».

PARIS, 10. september (Europe Press) –

«Jeg er veldig flau over det vi gikk gjennom, etter 14 år jeg snakker som trener, hadde jeg ikke forventet denne typen situasjoner. Jeg forstår at dommere har rett til å uttrykke hvordan de føler, de har den friheten , men det er også sant at ting kunne vært gjort annerledes, sa en trener på en pressekonferanse.

Madrid reiste til Granada og spilte mot Alhama Elbozo i en første kamp i Madrid SBB-kampen. «Klubbene reiste, vi kom hit og trente og forberedte hele pre-season for denne kampen. Hva om jeg var i Alhamas situasjon som trener og spillere med en illusjon om å starte en profesjonell liga? Dette vil markere begynnelsen, mente han.

Pry insisterte på at han respekterte «alle måter og tanker de hadde med spilleravtalen for to år siden», men mente også «ting kunne gjøres annerledes». «Jeg har rett til å uttrykke hva jeg vil, og fra mitt ståsted som trener opplevde jeg en situasjon i dag, en ydmykende situasjon for meg,» sa han.

«Jeg tror dette ikke kan gjøres igjen, vi må alle kjempe i samme retning, for nå snakker vi om forskjellige grupper, hvem som er profesjonelle og hvem som ikke er det, og til slutt blir det bare trenere. Uten en tariffavtale, nå vil dette føre til en ny streik, sa treneren.

Sevilla-innfødte forsikrer at «tiden er inne for alle» for å fokusere på «kvinnefotball». «Jeg tror alle har mange personlige interesser, men loven og det vi må jobbe for er for og for kvinnefotball,» konkluderte Pry.

READ  OL i Tokyo: Norges 400 meter hekk -helt Carsten Warholm eksploderer Nikes 'Bull ****' piggeteknologi

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *