Marilyn Monroe synger bursdagshilsener på Chris DeGene Obamas bursdag Bash & Channels

Chrissy DeGeneres Obamas store 60 -årsdag og kanalene Marilyn Monroe gikk ned og sang bursdagshilsener.

Han har forsøkt å opprettholde en positiv og forbedret tone på sine sosiale medier siden en stor mobbingsskandale ødela ryktet hans tidligere i år.

Chrissy DeGeneres var opptatt på lørdag da hun samlet alt i Marthas vingård til Barack Obamas høyeste 60 -årsdag.

Modellen og mor til to, 35, delte bilder og videoer på sin Instagram av Sawyers utseende i en vakker og flytende hvit kjole.

Spennende: Chrissy DeGeneres var opptatt på lørdag med å samle alt i Marthas vingård til Barack Obamas høyeste 60 -årsdag.

Dejans kjole hadde en peplumfelling og åpne flytende ermer som hang ned for å passe lengden på skjørtet hennes.

Delta, Utah-født skjønnhet ser ikke ut til å ha på seg en BH under, da brystet henger fritt under de tynne teppene av hvitt stoff.

Hun hoppet ned trappene i lyse sandaler og ga et halsskudd av bursdagshilsen.

Går ut: Modellen og mor til to, 35, delte bilder og videoer på Instagram om hennes utseende for Zaire i en vakker og flytende hvit kjole.

Vakker og flytende: Modellen og mor til to, 35, delte bilder og videoer på Instagram om hennes utseende etter en vakker og flytende hvit kjole.

Går ut: Modellen og mor til to, 35, delte bilder og videoer på Instagram om hennes utseende for Zaire i en vakker og flytende hvit kjole.

Chrissy inkluderte også et kort videoklipp av en stylist som gjorde sin flotte frisyre, der hennes brune blonde lokker var rette og bølgete.

Huden hennes så skinnende og feilfri ut, og hun holdt sine myke og skinnende lepper.

Hun skrev bildeteksten “Dette uttales juj, det er pongere”, og refererte til hennes “foretrukne verb for å legge til sprett og fullstendighet.

Utdraget har tittelen 'Det uttales juj, det er pongere', og refererer til det foretrukne verbet for å legge sprett og fylde til henne.

Utdraget har tittelen 'Det uttales juj, det er pongere', og refererer til det foretrukne verbet for å legge sprett og fylde til henne.

Utdraget har tittelen ‘Det uttales juj, det er pongere’, og refererer til det foretrukne verbet for å legge sprett og fylde til henne.

Inkludert er ‘Flip Book’ -skjønnheten til P & W -filmer fra trappene som uttrykker skjønnhet og klasse i vakker hvit kjole.

Gjennom en annen sexy selfie lovet hun å gi kreditt til glam -teamet sitt i Instagram -historiene sine: makeupartisten Christine Stude, frisøren Irinal de Leon og stylisten Alana van Dera.

Barack Obamas bursdagsfesthelg tegnet utrolige stjerneliste som inkluderte store navn som Beyonc ,, Oprah Winfrey, Alicia Keys, Steven Spielberg, Al Sharpton og George Clooney.

Regal: The

Regal: The “flip book” av P & W -bilder av trappene hennes som uttrykker skjønnhet og klasse i vakker hvit kjole er inkludert.

I forkant av bursdagsfesten i Obamas luksuriøse Martha’s Vineyard House lørdag, fant en liten og veldig spesiell begivenhet sted fredag ​​kveld på et nærliggende feriested, med gjester inkludert Beyonc ,, Jay Z, Winfrey, Gayle King, Tom Hanks og Clooney.

Ifølge lokalbefolkningen varte cocktailfesten i tre timer og inkluderte en 30-minutters tale dedikert til Obama.

Den store begivenheten lørdag var opprinnelig forventet å ta imot nærmere 500 gjester, men programmet ble igjen redusert på grunn av bekymring for Kovit-19 og den svært smittsomme deltavarianten.

Han sørget for å låne ut det sexy teamet sitt Instagram -historiene sine med en annen sexy selfie

Han sørget for å låne ut det sexy teamet sitt Instagram -historiene sine med en annen sexy selfie

Reklame

READ  Nora Guirin: Malaysisk domstol opphever abort av rettferdighet | Malaysia

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *