Marjorie Taylor Green sender en vedlikeholdspakke for Guam-informasjonskapsler etter å ha blitt fortalt at den ikke er en del av USA.

Øya Guam vil delta i “cookiediplomati” etter at Marjorie Taylor Green forveksler USA-regionen med fremmede land som Russland eller Kina.

I en nylig utgitt video fra CPAC gikk Green sammen med Guam med store utenlandske rivaler i USA fordi hun ønsket at amerikanere skulle bruke de hardt opptjente skattekronene hjemme, ikke “hvor som helst”.

Guams guvernørskontor sa at det var “mer enn glad” å sende fru Green en kopi av “Destiny’s Landfall: A History of Guam”.

Tilbud gitt Guam Daily Post Etter at Green hadde snakket på den konservative politiske aksjonskonferansen, oppfordret hun USA til å slutte å sende bistand til utlandet. Selv om det sies at teksten ble levert 27. februar, begynte den å lage videoer på YouTube denne uken.

“Jeg er en vanlig, vanlig mann. Og jeg ønsket å ta mine vanlige – vanlige, vanlige, hverdagslige amerikanske verdier, nemlig: vi elsker landet vårt. Vi mener at hardt opptjente skattekroner bare skal gå til USA – ikke hvorfor , Kina, Russland, Midtøsten, Guam – uansett hvor som helst, “sa Green.

“Hvis vi ønsker å bygge veier, hvis vi vil legge penger på skolene, hvis vi vil bygge grensevegger, vil vi ha det akkurat her hjemme; det er lett for meg; det er lett for oss, men det er ikke lett for Washington.

Guam har med rundt 170 000 føderale skattebetalende innbyggere vært en del av USA siden 1899, og folk født i området har vært borgere siden 1950.

“Den kvinnelige Green of Congress er et nytt medlem, og vi vil besøke henne og tilby deilige Samoro-chipkaker til nye medlemmer av den nye øya Guam som en del av vår reise,” sa hun.

Sa Phil Flores, tidligere leder for det republikanske partiet i Guam Post Det var ubrukelig å ringe til Green og sendte i stedet en melding med en kontorassistent.

“Jeg sa Guam er en del av USA. Vi har vært her i 122 år,” sa han til butikken.

“Hvor er Guam?” Åpenbart forventer vi ikke å være godt kjent i et landskap som California eller New York, men flere trenger å vite om denne fantastiske delen av USA. “

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *