Mark LaVines gest til Leah fra Star Academy vekker kontrovers: «Gamle skitt» | TV

«Gammel skitt», «sjokkert», «han hater meg» … vekker flere reaksjoner enn en gest fra Marc Lavoie. Navn på fire Star Academy-finalister. Oversetteren av «Doi Mon Amor» ble invitert til å synge med elevene under lørdagens semifinale, og delte en duett med Leah, 24, med tittelen «Forgot Everything».

Dessverre gikk ikke alt som planlagt, da tekniske problemer (fortsatt) kompliserte ting. Siden den ikke var ordentlig festet, ble eleven tvunget til å utføre svingen uten eleven. «Nei, men hva pokker, dette er skammen i mitt liv!», begynte Leah, irritert over situasjonen.

Etter hikken prøvde Mark Lavoine å «berolige» kandidaten. Han lente seg mot henne for å hviske noen ord i øret hennes før han la et kyss i nakken hennes. En oppførsel som var spesielt sjokkerende på sosiale nettverk.

«Leah er tydeligvis ikke komfortabel etter å ha kysset Marc Lavoies hals, han hater meg», kan vi lese på Twitter. «Marc Lavoine kysser halsen på unge Leah, som allerede har insistert på at hele opptredenen hennes vil endre seg. Normal. Gammel skitt», svarte en annen seer.

Etter opptredenen deres prøvde Marc Lavoine å berømme den unge artisten. «Du så så søt ut på øving på husken, men det er greit, det straffer deg ikke…», kommenterte den 60 år gamle sangeren. Ord som nok en gang oppfattes dårlig av nettbrukere.

Noen tar imidlertid til forsvar for den franske artisten, og gjentar Leahs ord om Marc Lavoine. «Jeg forstår at Marc Lavoines kyss bekymret deg, men Leah sa rett på lufta at det var kjærlighet og at han var hyggelig mot henne, så i motsetning til hva du sier, hun er ikke forvirret», skal vi lese? Spesielt på Twitter.

READ  Rekord jackpot på 230 millioner i EuroMillions: Hva skjer hvis ingen vinner jackpotten?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *