Mark Lavoies oppførsel på Star Academy forstyrrer nettbrukere mye (VIDEO)

Lørdag kveld delte kandidat Leah scene med Marc Lavoine. De gjorde seg klare til å synge Jeg glemte altDet var et lite teknisk problem. Kandidaten ble tvunget til å klare seg uten husken hun måtte sitte på for å synge, da sistnevnte var dårlig justert. De to artistene sto overfor hverandre og startet sangen. Like før det gikk Mark Lavoine for å stikke et ord inn i øret til kandidaten og kysse halsen hans. En oppførsel som plager mange internettbrukere.

«Leah er tydeligvis ikke komfortabel etter å ha kysset Marc Lavoies hals, han hater meg»Internett-brukere kan lese på Twitter hvor de er vant til å utveksle live under showet. «Forhåpentligvis vil de under rettssaken snakke om Marc Lavoines upassende oppførsel mot Leah»Legger til en annen seer.

Det er tonnevis av slike reaksjoner på sosiale nettverk. «Marc Lavoine kysser unge Leah på halsen, allerede understreket at hele prestasjonen hennes vil endre seg. Normal. Gammel skitten.»Kan vi lese også?

Etter sangen prøvde den franske sangeren å berømme den unge artisten. «Du så veldig søt ut i praksis på husken, men det er greit, det straffer deg ikke…», lansert av Marc LaVine. Takknemlighet for den dårlig gjennomtenkte fysiologien av mange Twitterere.

Noen nettbrukere forsvarte imidlertid oversetteren av «You My Love». «Jeg forstår at Mark Lavoines kyss gjorde deg nervøs, men Leah gjorde det klart på live at det var kjærlighet og at han var hyggelig mot henne, så i motsetning til det du sa, skremmer hun ikke.»Konflikt med Twitter-bruker. «Han trøstet henne»En annen nevner.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *