Mark Yse forlot Classic 21

Den legendariske programlederen og grunnleggeren av Classic 21 har bestemt seg for å forlate RTBF etter en fantastisk karriere. Etter 34 år ved roret KlassikereMed massevis av minner, stolthet over utført arbeid og anerkjennelse av RTBFs tro, kunngjorde Mark Yse til lytterne søndag morgen at det var på tide å si farvel.

Mark Yase begynte i RTBF i 1982. Han er vertskap for ulike programmer og serier på Radio 21. I 1988 skapte han et radiointervju som ble en kult: Klassikere. Målet: å gi lytterne noe annet enn massesendinger søndag morgen. Mange mennesker, unge og gamle, har skaffet seg en rockekultur takket være Mark Yases kjære stemme og hans kunnskap om karrieren til rockeartister. Han var ansvarlig for helgesendingene og var vertskap for Radio 21 morgener frem til 1999.

I 2001 ble han direktør for Radio 21. Under reformasjonen av RTBF-radiostasjoner skapte han Classic 21, som ble født i Mons i 2004. Vant til prestisjetunge intervjuer, satte han også opp akter som The Roads of the Blues I Amerika er The Beatles Tour I Liverpool og London, eller Cap 48 Fottur. I 2019, nærmer han seg pensjonsalderen, trakk han seg ut av styrevervet og viet seg fullt ut til animasjon. Klassikere.
Komponist, musikkelsker og stor historieforteller, han har underholdt klassisk rockefans hver søndag i over 30 år med lidenskap og talent. Marc Ysaye avslutter RTBF-siden etter 40 års karriere og 34 år med søndagssending
Han bestemte seg for å gjøre slutt på eventyret sitt Klassisk 21. Årene han beholder enorm glede: «Jeg er veldig takknemlig for å kunne kringkaste RTPF. Klassikere Og derfra kunne vi bygge en fullverdig radiostasjon. 40 år er et godt tall. Jeg er stolt av arbeidet som er utført. Barnet mitt (Classic 21) vokser godt og går bra: Jeg er fornøyd”.

READ  Sidney Poitier, Hollywoods første afroamerikanske stjerne, er død

Étienne Dombret, nåværende redaksjonssjef for Classic 21, hilser karrierens lange levetid, de sterke relasjonene han bygget opp med lyttere og inspirasjonen han blåste til en hel generasjon med animatører. Classic 21-teamet hilser på mannen og forbereder oppfølgeren mens radioeventyret fortsetter.

Hans siste show, lyst og emosjonelt, finner sted søndag 18. desember 2022 kl. 9:00 på Classic 21. Oppholde seg!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *