Marokkanske skattemyndigheter gransker bankkontoer

I Marokko fortsetter Skattedirektoratet å spore opp «dårlige skattebetalere». Den lanserte nylig en omfattende prosess for å bekrefte og verifisere bankkontoer.

På grunnlag av forskriftsbestemmelser som gir dem tilgang til informasjon som holdes av disse institusjonene, samt av forsikringsselskaper, gjennomfører inspektører fra Skattedirektoratet (DGI) en omfattende prosess med overvåking og verifisering av bankkontoer. – hverdagsspråk morgenen. Denne prosessen er særlig i tråd med forpliktelsene som Marokko har gjort innenfor rammen av de internasjonale avtalene landet er bundet til. DGI-inspektører ser etter informasjon om finansielle investeringer, innløsning av livsforsikringskontrakter, samt salg eller innløsning av verdipapirer. Dermed går de til bankinstitusjoner for å sikre at de faktisk overholder de regulatoriske forpliktelsene som styrer dette aspektet.

For å lese: Skatteetatens løkka strammer seg rundt marokkanske influencere


Derfor er det opp til finansinstitusjonene og forsikringsselskapene å sende all informasjon til skattemyndighetene for å fastslå de sanne mottakerne av kontoene som er åpnet hos dem. Faktisk har «de relevante institusjoner bedt kundene sine om å fylle inn de manglende dataene i registrene deres.»

READ  En ny bølge med prisøkninger på mat er ventet neste år

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *