Marseille-fans misliker Jordan Verdout på grunn av skandaløs familiehistorie: «Vi vil ikke ha ham»

Ligue 1 gjenopptas denne fredagen. Leon og Ajaccio starter denne nye sesongen. På OM-siden for å utfordre Reims er klimaet turbulent. Jorge Sampaolis oppsigelse for en måned siden skapte skuffelse og hans etterfølger, Igor Tudor, har allerede blitt fordømt av spillerne for sitt brennende temperament.

Den kroatiske teknikeren Jordan Verdout kan stole på. Den franske midtbanespilleren er nær ved å forlate Italia og Roma for å slutte seg til Marseille. Problemet er at supporterne ikke vil ha det. #VeretoutNotWelcome florerer også på Twitter. Grunnen? En ekkel familieaffære.

Fans hevder at hans kones far, som er fengslet for å ha voldtatt en av døtrene hans, ble innvilget kausjon som et løft for fremtiden deres. Offeret ble senere avvist av familien hennes, inkludert søsteren Sabrina Merlos og Veretouts partner. Rettssaken vakte oppsikt i Frankrike og spesielle sendinger viet en episode til denne elendige historien.

På en pressekonferanse forsvarte Pablo Longoria gjennomsnittet ved å kritisere Folkedomstolen. «Det er ett spørsmål i livet: Hva vil det si å gjøre populære, moralske vurderinger av en situasjon? Jeg stiller spørsmålene: »Er han skyldig?»Det andre spørsmålet er: »Hva gjorde han egentlig?»Vi antar, ikke sant? I livet bør du naturligvis ha etikk, verdier og gå mot ting som er godt utført og oppriktig.

Men etter folks vurdering, rykter… Dette er en refleksjon av dagens liv, sosiale nettverk: de tenker slik, alle bør følge … dømme basert på en gjetning … er det riktig? Er det moralsk akseptabelt? Jeg stiller deg et spørsmål. Vi bør ha en felles refleksjon rundt denne typen ting og respektere folk. Her er mitt syn.

READ  India mot England: Fifth T20 International - Leve! | Sport

Sesongen har ikke startet ennå, men Vélodrome er allerede i brann.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *