Martin Odeguard søker råd fra tre norske sider i forkant av Arsenal-lånet

Arsenal signerer Martin Odegard på lån fra Real Madrid i vinter (Bilde: Getty)

Martin Odegart har sagt at han søkte råd fra andre norske stjerner Joshua King, Sanderberg og Stephen Johansson før han avsluttet en lånetransport til Arsenal i januar-overgangsvinduet.

Den 22 år gamle midtbanespilleren var opptatt av en midlertidig flukt fra Real Madrid, kjempet i noen minutter under Zinedine Zidane, og Gunners avsluttet kontrakten for å ta ham på utlån til slutten av sesongen.

Etter å ha blitt lettet av Michael Artetas første tropp, ble Odeguard raskt en nøkkelspiller i Nord-London, og skapte en unik individuell ytelse da klubben gikk ned 3-0 med West Ham sist helg.

Det er spekulasjoner i at Arsenal vil se på å signere den norske kapteinen på permanent basis, med Artetta som angivelig ba teamet gjøre alt i deres makt for å forlenge oppholdet utover sommeren.

Martin Odegard og Joshua King klemmer seg under Norges konfrontasjon med Sverige

Før han begynte i Gunners, snakket Odeguard med King, en norsk lagkamerat (Bilde: Getty)

‘Jeg er veldig glad for å være ærlig. “Alt er bra i klubben,” sa han til Premier League sin offisielle YouTube-kanal.

“Fra den første dagen følte jeg meg hjemme. Jeg kommer godt overens med lagkameratene mine og alle i klubben. Jeg har det bra.”

Den norske kapteinen sier at det å være i stand til å spille for Arsenal er en “drøm” (Bilde: Getty)

Everton-spissen King og Sheffield United-midtbanespilleren Berg er de siste i en lang rekke norske spillere som har utført sin handel i Premier League, og Odeguard valgte hjernen til begge spillerne før han sa ja til å bli med Arsenal.

‘Ja, jeg snakket med dere begge!’ Han la til.

‘Jeg snakket også med Stephen Johansson, en annen gutt som spiller på Fulham.

‘Han var tidligere kaptein på landslaget, så jeg snakket med ham for å finne ut litt om ligaen og hvordan de så på ligaen.

‘Det var bare gode ting å fortelle dem om alt her, fra ligaen og fotballen, og de fortalte meg mange gode ting.

‘Premier League er veldig stor i Norge, så jeg vokste opp med å se på den hver uke, og alle i Norge følger ligaen veldig nøye.

‘Å kunne spille her er en drøm.’

Arsenal-midtbanespilleren Paulo DiBala kan komme tilbake til handling hvis han ikke klarer å oppnå en permanent avtale med Odeguard i sommer, ifølge det spanske salgsstedet Sport.

Artetta er en fan av Thibala og sier Argentina vil være ‘glad’ for å lande internasjonalt, etter å ha vunnet den skadeplagede sesongen i Torino.

Imidlertid, for øyeblikket på en niende plass i Premier League, er det uklart om Typhoon vil ha noe annet valg enn å bli med i Gunners da de ikke klarer å levere Champions League-fotball.

Følg Metro-spillet på våre sosiale kanaler Facebook, Twitter Og Instagram.

For flere historier som dette, se vår spillside.

Også: Arsenal-mål Real Betis-midtbanespiller Nabil Fekir

Også: Thierry Henry slutter på Instagram og Twitter for å iverksette tiltak mot Arsenal-legenden på grunn av rasistisk misbruk

READ  Vi har nerver til å forkynne når vi er en gjerningsmann om miljøforurensning

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *