Marvels Vandavision Episode 2: MCU Easter Eggs and Reference Guide

Illusjon og glamour

Wanda og Visions sceniske magiske handling går under navnet «Illusion» (visjon) og «glamour» (Wanda). I Vision and the Scarlet Witch Tegneserier, illusjon og glamour var karakterene til sine egne, berømte sceneveivisere Ilya og Klinnis Sarkov, som var vennlige naboer til vårt favoritt rare par. Det publikum ikke vet er at scenemagien deres egentlig er ekte magi (som vi ser med Wis og Wanda i denne episoden). Det enda færre vet er at de også er internasjonale kriminelle. Uansett, ikke forvent at Ilya og Klinnis dukker opp Vandavision Eller navnene deres blir nå brukt i MCU.

Og får dette oss til å føle at Tana eller Wandas «glamour» badedrakt refererer til noen av hennes originale, tynne antrekk?

Hvem er Geraldine?

Det vil være Diona Paris kalt «Geraldine», som allerede er avslørt, faktisk en voksen versjon av den unge damen Monica Rambo vi møtte Kaptein Marvel. Når vi er i denne saken, er det det samme som logoen han hadde på seg da han hentet kaptein Marvels rustning i Nama, eller Geraldines Brooch-tegneserier?

Naboer

  • I tillegg til Agnes (som vi har skrevet i detalj her) og Geraldine nevnt ovenfor, møter vi også Fred og Linda, Dennis the Mailman, Daddy and Bill, Beth og Herbert. Vi mistenker at syv av dem (minus Geraldine) kan ha vært syv av Marvels Satan. Vi skrev mye her om denne teorien.
  • Ol Herb deler forresten, men kanskje ikke, et navn med den såkalte superevolusjonistiske Marvel-tegneserieskurken Herbert Edgar Wintham, som dukket opp i noen utgaver av Wanda og hans bror Pietro var ansvarlig for å gi dem makter.
READ  Franுவாois Clusette sint over Jean-Marie Picard og Fabrice Luccini (video)

Helikopter

Wanda ser et leketøyhelikopter, i full farge, i buskene sine. Den ene, helikopteret er i Iron Man-farger (eller synsfarger?). For en annen har den # 57. Vision gjorde sin første opptreden i tegneseriene på sidene av Avengers # 578 i 1968. Men viktigst av alt, helikopteret bærer SWORD-logoen (Vi skrev mer om det her) i det.

Så her er det pinlige spørsmålet: Er dette Wandas underbevisste triks, eller skjøt hun ned et SVORD-helikopter uten å vite hva hun egentlig gjorde?

Birøkter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *