Maserati tilbyr 10 års utvidet garanti

Maserati Har nettopp annonsert opprettelsen av en ny garantiforlengelse. Extra10-programmet utfyller det gjeldende programmet for utvidelse av garantien på fire eller fem år. Denne nye tjenesten er tilgjengelig over hele verden for alle kunder som eier et Maserati-kjøretøy innen ti år fra registreringsdatoen, uten grense for kjørelengde.

Denne utvidede garantien inkluderer utvalgte deler og arbeidsdekning for drivverket (motor, girkasse og girkasse). Merket sier: «Alle andre arbeidsspesifikke deler og arbeidskraft som ikke spesifikt er beskrevet som dekket av det utvidede garantiprogrammet er ikke inkludert og tilbys mot et gebyr.»

En utvidelse av garantien kan bare bes om kjøretøyet oppfyller spesifikke kriterier. For eksempel må regelmessig vedlikehold og reparasjoner og/eller tilbakekallingskampanjer utføres ved et autorisert senter. Bilen deltok ikke i konkurranser, var ikke i en alvorlig ulykke eller ble stjålet, som Maserati-nettstedet forklarer.

Utvidelsen omfatter også havarihjelp som er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 365 dager i året, som gir fjerning, bytte av kjøretøy, overnattingskostnader, hjemtransport av kjøretøy mv.

READ  Vi vet mindre og mindre om hverandre, bortsett fra infeksjonen som potensielt kan pålegges oss

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *