Maskerte sangerinne Harlequin-fans gjetter alle den samme London-musikken dommerne aldri har tenkt på

Muscat Singer’s Harlequin har vært snakk om sosiale medier da fans mener det er en London-musiker bak masken.

På showet i går kveld ITV, Dommerne Rita Ora, Jonathan Rose, Davina McCall og Mo Gilligan var de fem karakterene som fremførte hitlåtene.

Abonner direkte på vårt nyhetsbrev i innboksen din for flere nyheter og funksjoner om London Her .

Plop, bestefar klokke, Bush Baby, Viking og Harlequin kjempet alle for å vinne publikum, og anser seg foran dommerne når de gjetter hvem publikum er.

På Twitter spekulerer fansen i at det kan være Harlequin London Sanger Gabriel var kjent for hits som «Out of Reach» på 1990- og 2000-tallet.

Hockney Gabrielle, 50, ga ut sitt første soloalbum, «Dreams», i 1993, og toppet de britiske singellistene i tre uker i juni samme år.

Sangen nådde topp nummer to – det mest inntjenende diagrammet noensinne vunnet av en kvinnelig solo-debut i Storbritannia – og startet en lang og vellykket karriere som sanger.

Musikken hans er påvirket av den klassiske soul- og britiske popen på 80-tallet, som ga ham en særegen lyd og umiddelbart gjenkjennelig stemme, som førte til at de maskerte sangerfanene trodde at denne saken ville bli knust.

Ryktet er at den Hockney-fødte sangeren Gabriel skal stå bak Harlequins maske

I går utførte Harlequin Not King Cole «Smile».

«Jeg trodde bestemt at det var Harlequin Gabriel Goss, og den stemmen var helt gjenkjennelig!» Sa en fan på Twitter.

En annen tvitret: «Gabrielle Harlequin. Disse tonene i stemmen hennes er ikoniske!»

En tredjedel sa: «Harlequin Defoe Gabriel! Korriger meg hvis jeg tar feil.»

READ  Jane Birkins følge utløser sangerens slag: «Hun er aldri rettferdig»

«Jeg ble tatt med AskMaskedSingerUK, og jeg er 100% sikker på at det er Harlequin Gabriel – jeg kjenner den stemmen overalt,» sa en annen.

Publikum ser ut til å være veldig bestemt Øst-London Sangeren står bak masken, og de er foran dommerne hvis de har rett.

Rita Ora gjettet at Harlequin var amerikansk sanger-låtskriver Tracy Chapman, mens Davina McCall anbefalte musikkskuespiller Beverly Knight. Mo Gilligan trodde det kunne være Gogalfox-stjernen Scarlett Moffat.

Nominert av andre sangere som Macy Gray og Alesha Dixon, er ikke alle fans enige i ideen om at dette er Gabriel. Noen tror det kan være en BBC-frokostjournalist bak masken.

En fan twitret: «Ser på #MascotSinger og tror mannen hennes er Harlequins Macy Gray … han har hatt rett hver uke så langt …»

«Fordi jeg sitter fast med de to første episodene av #MaskedSingerUK, er jeg sikker på … Bubble Lenny Henry, Sausage Paloma Hope, Harlequins Alesha Dixon,» sa en annen.

Den tredje tweeten var: «Harlequin Naga fra BBC Breakfast, hun takket nei til prinsen (sangeren) på 21!»

Last ned MyLondon-appen for å få de siste nyhetene og gode oppdateringer

Motta de siste London-nyhetene direkte på telefonen din uten å åpne nettleseren din – og motta alle de siste viktige nyhetene som varsler på skjermen.

Mylandon-appen inneholder alle historiene du trenger for å hjelpe deg med å holde deg oppdatert på hva som skjer i den beste byen.

Du kan laste den ned på Android Her Og eple Her.

På slutten av gårsdagens show avslørte en annen deltaker: Bestefars klokke avslører toppen av buksa under fotballsjef Glenn Hodge.

READ  "Jeg skal korrigere meg selv og nyte livet": Florent Bogney erklærer at han ønsker å trekke seg

Den maskerte sangeren er på ITV, lørdag klokken 19.

Hvem tror du er Harlequin i The Muscat Singer? Gi oss beskjed i kommentarene Her.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *