Maskerte sangerinne Harlequin-fans gjetter alle den samme London-musikken dommerne aldri har tenkt på

Muscat Singer’s Harlequin har vært snakk om sosiale medier da fans mener det er en London-musiker bak masken.

På showet i går kveld ITV, Dommerne Rita Ora, Jonathan Rose, Davina McCall og Mo Gilligan var de fem karakterene som fremførte hitlåtene.

Abonner direkte på vårt nyhetsbrev i innboksen din for flere nyheter og funksjoner om London Her .

Plop, bestefar klokke, Bush Baby, Viking og Harlequin kjempet alle for å vinne publikum, og anser seg foran dommerne når de gjetter hvem publikum er.

På Twitter spekulerer fansen i at det kan være Harlequin London Sanger Gabriel var kjent for hits som «Out of Reach» på 1990- og 2000-tallet.

Hockney Gabrielle, 50, ga ut sitt første soloalbum, «Dreams», i 1993, og toppet de britiske singellistene i tre uker i juni samme år.

Sangen nådde topp nummer to – det mest inntjenende diagrammet noensinne vunnet av en kvinnelig solo-debut i Storbritannia – og startet en lang og vellykket karriere som sanger.

Musikken hans er påvirket av den klassiske soul- og britiske popen på 80-tallet, som ga ham en særegen lyd og umiddelbart gjenkjennelig stemme, som førte til at de maskerte sangerfanene trodde at denne saken ville bli knust.

Ryktet er at den Hockney-fødte sangeren Gabriel skal stå bak Harlequins maske

I går utførte Harlequin Not King Cole «Smile».

«Jeg trodde bestemt at det var Harlequin Gabriel Goss, og den stemmen var helt gjenkjennelig!» Sa en fan på Twitter.

En annen tvitret: «Gabrielle Harlequin. Disse tonene i stemmen hennes er ikoniske!»

En tredjedel sa: «Harlequin Defoe Gabriel! Korriger meg hvis jeg tar feil.»

READ  Sharon Stone på veldedighetsarrangementet i Ukraina

«Jeg ble tatt med AskMaskedSingerUK, og jeg er 100% sikker på at det er Harlequin Gabriel – jeg kjenner den stemmen overalt,» sa en annen.

Publikum ser ut til å være veldig bestemt Øst-London Sangeren står bak masken, og de er foran dommerne hvis de har rett.

Rita Ora gjettet at Harlequin var amerikansk sanger-låtskriver Tracy Chapman, mens Davina McCall anbefalte musikkskuespiller Beverly Knight. Mo Gilligan trodde det kunne være Gogalfox-stjernen Scarlett Moffat.

Nominert av andre sangere som Macy Gray og Alesha Dixon, er ikke alle fans enige i ideen om at dette er Gabriel. Noen tror det kan være en BBC-frokostjournalist bak masken.

En fan twitret: «Ser på #MascotSinger og tror mannen hennes er Harlequins Macy Gray … han har hatt rett hver uke så langt …»

«Fordi jeg sitter fast med de to første episodene av #MaskedSingerUK, er jeg sikker på … Bubble Lenny Henry, Sausage Paloma Hope, Harlequins Alesha Dixon,» sa en annen.

Den tredje tweeten var: «Harlequin Naga fra BBC Breakfast, hun takket nei til prinsen (sangeren) på 21!»

Last ned MyLondon-appen for å få de siste nyhetene og gode oppdateringer

Motta de siste London-nyhetene direkte på telefonen din uten å åpne nettleseren din – og motta alle de siste viktige nyhetene som varsler på skjermen.

Mylandon-appen inneholder alle historiene du trenger for å hjelpe deg med å holde deg oppdatert på hva som skjer i den beste byen.

Du kan laste den ned på Android Her Og eple Her.

På slutten av gårsdagens show avslørte en annen deltaker: Bestefars klokke avslører toppen av buksa under fotballsjef Glenn Hodge.

READ  EPCOT har et hemmelig kammer (og det er luftkondisjonert!)

Den maskerte sangeren er på ITV, lørdag klokken 19.

Hvem tror du er Harlequin i The Muscat Singer? Gi oss beskjed i kommentarene Her.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *