Materiale du har valgt: Uten Van Airt, hva kan belgiere forvente i Pyongyangstredet?

Strait Pianche skal arrangere et show denne lørdagen. Sammen med Bokhar, Alabilip og Bitcoin dukker det opp tre favoritter. Men hvilke belgiere kan ødelegge festen?

Straight Bianche er på vei oppover! Den toskanske rasen regnes som det sjette monumentet av flertallet av pelotonene. For dere, kjære lesere, handler denne konkurransen mer om deres interesse enn situasjonen til Luca Elsner i standarden eller David Coffins retur til Davis Cup. Avstemning i morges. Her er en gjennomgang av belgiske prospekter for denne første flotte klassikeren 2022.

Verken Matthew van der Boyle eller Wood von Airt vil være i startoppstillingen denne lørdagen i Siena. Så de hvite veiene ville bli revet bort fra de to siste som kontrollerte dem. Vinneren i 2019 og mest favoritt er Julian Alabilipe, som var på andreplass for tolv måneder siden. Stillingen deler han med Thadej Bokhar og Tom Bitcoin. Men navnene på disse tre er alle med ett eller flere spørsmålstegn, mellom den usikre formen til de to første og det faktum at den doble vinneren av turen ikke hang ut på de minste første 5 plassene i de to deltakelsene.

Kan du lage en belgisk overraskelse på Piazza del Combo denne lørdagen?

(…)

READ  Sønnåpner, store Ndombele og Romero ringer - Tottenham må velge Nuno mot Chelsea

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *