McConnell forteller administrerende direktører som er kritiske overfor stemmerettbegrensninger for å ‘holde seg utenfor politikken’ Republikanere

Mitch McConnell, en minoritetsleder i Senatet, fortalte administrerende direktører som var kritiske om stemmebegrensninger om å “holde seg utenfor politikken” ettersom republikanernes posisjon som et amerikansk bedriftsparti var truet.

Forrige uke Coca Cola, Delta Dusinvis av andre selskaper har fordømt en ny valglov i Georgia og kunngjort fjerningen av Major League Baseball-stjernespillet fra staten.

“Jeg syntes det var absolutt inspirerende å finne konsernsjefer midt i politikken,” sa McConnell på en pressekonferanse i sin hjemstat Kentucky. “Mitt råd til bedriftsledere i USA er å holde seg utenfor politikken. Ikke velg sider i disse store kampene. ”

Han advarte selskaper mot å tilby påtalemyndighetskampanjer. “Kraftige amerikanske selskaper har ikke lov til å mobbe seg selv, men å se dem delta i mobbing er kjevefall,” sa han.

Og McCann Utstedte en skriftlig uttalelse Georgias nye lov blir fremstilt som uberettiget og beklaget som “en samordnet kampanje av de mektige og de rike for å villede og forfølge det amerikanske folket.”

Mot det “opprørende industrielle komplekset” fortsatte senatoren: “Amerikanerne vil ikke eller vil at store bedrifter skal spre falsk informasjon eller konfrontere enhver kontrovers som produseres med hektiske venstresignaler.

“Fra valgloven til miljøet til alvorlige sosiale agendaer til den andre endringen, deler av den private sektoren fortsetter å fungere som årvåkne parallelle regjeringer. Bedrifter vil kreve alvorlige konsekvenser hvis de blir et middel for radikale venstrebander for å smugle landet vårt ut av konstitusjonelle orden. “

Han utdypet ikke advarselen, men flere tiår senere forsøkte store bedrifter å favorisere republikanerne og gi størsteparten av kampanjebidragene og nyte fordelene av lavere skatter og lavere statlige forskrifter.

READ  Voksende grønne i Tyskland har trappet opp valgkampen ved siden av Merkel Tyskland

Bedrifter står imidlertid over et økende press for å vise at de er samfunnsansvarlige aktører og å ta stilling til politiske spørsmål. Det er allment forventet at de nye restriksjonene vil ha ulik innvirkning på fargevelgere i Georgia og andre steder.

Det hvite hus har nektet McConnells påstand om at det var en samordnet kampanje for å villede publikum. Pressesekretær Jen Zaki sa: “Vi ber ikke selskaper om spesifikke handlinger; Det er ikke vårt fokus her.

“Vårt fokus er å fortsette å understreke at det er viktig at det å stemme er enkelt og ikke vanskelig. Når det er lover som gjør det vanskelig, motsetter vi oss definitivt disse lovene.”

Tidligere president Donald Trump har brukt måneder på å lyve at hans 2020-nederlag var et resultat av omfattende svindel med valg. Han har mislyktes i dusinvis av rettsutfordringer, og hans egen advokat general William Barr sa Ingen vesentlige overgrep.

Likevel har lovgivere i 47 stater innført 361 lovforslag i år Innfører nye restriksjoner I følge Brennan Center for Justice i avstemningen. Georgia, som hadde en knapp seier over Joe Biden, vil styrke identifikasjonskravene for ikke-eksisterende stemmesedler og gjøre det til en forbrytelse å skaffe mat eller vann til velgerne i kø.

Aktivister fordømmer begge Georgias hovedsjefer, Coca-Cola og Delta Airlines Å være stille på saken Der, men til slutt resulterte. Delta-sjef Ed Bastian sa: “Hele årsaken til dette lovforslaget er basert på en løgn: det var omfattende valgsvindel i Georgia i 2020-valget.”

James Quincy, president i Coca-Cola, beskrev loven som “uakseptabel” og “å gå bakover.”

Noen republikanere har foreslått å omfavne en ny identitet som arbeiderklassens parti. Trump fordømte “WOKE CANCEL CULTURE” lørdag og ba om boikott av Major League Baseball, Coca-Cola, Delta og andre selskaper.

READ  Det irske selskapet er i den 'avanserte' fasen av den svelgbare koronavirusvaksinen, forteller Leo Wardkar sine parlamentsmedlemmer

“Send deg aldri, gi aldri opp!” Han skrev. “Den radikale venstresiden vil ødelegge landet vårt hvis det tillater det. Vi blir ikke en sosialistisk nasjon. God påske!”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *