McConnell Marjorie kaller Taylor Green en «kreft» for GOP i en sjokkerende rapport om pro-Trump Mavericks

McConnell, en republikan fra Kentucky, sa først i en uttalelse at de «bitre løgnene» fra den høyreekstreme republikanske kongressen var «kreft for republikanerne». fjell.

«Ingen fly traff Pentagon 11. september. «Det har ingenting å gjøre med utfordringene amerikanske familier står overfor eller de sterke debattene om hva som kan styrke partiet vårt.»

Det første kongressmedlemmet som offentlig støttet den høyreorienterte QAnon-konspirasjonen, var M.S. Green, president Donald Trump, fører en hemmelig krig mot den hemmelige gruppen av Satan-tilbedende kannibaler, inkludert Hollywood-eliten og demokratiske politikere. Og andre.

CNN har beskyldt fru Greene for å utslette sine sosiale mediekontoer i 2018 og 2019 for å kvitte seg med det kompliserte innholdet hun la ut eller «ønsket». Hans konto likte også innlegg om henrettelsen av demokrater i Kongressen, inkludert høyttaler Nancy Pelosi. Som Barack Obama og Hillary Clinton.

Han ble også tatt på video og beskyldte David Hawk, en våpenkontrollaktivist som rømte fra skoleskyting i Parkland, Florida i 2018.

Ms Green løy at Barclays-skytingen var en «falsk flagg» -operasjon og at masseskyting fant sted i Las Vegas i 2017.

Hans videoer, kommentarer og «likes» på sosiale medier har vært preget av rasisme, islamofobi og antisemittisme.

Green prøvde å ta avstand fra noen av kommentarene og anbefalingene og hevdet på sine sosiale medier at hun ikke var ansvarlig for alt.

«Gjennom årene har det vært grupper av mennesker som administrerer sidene mine. Mange innlegg har blitt likt. Mange innlegg har blitt delt. Noen har ikke representert mine synspunkter,» sa han i en uttalelse.

Det var demokratenes beslutning om å legge press på House Minority Leader Kevin McCarthy som ga ham fristen til å revidere Green selv. McCarthy skal etter planen møte med Green denne uken, hvoretter han vil avgjøre om han skal være aktivt medlem av GOP-konferansen eller starte henne fra sine komiteer.

«Det er mitt håp og forventning at republikanerne vil gjøre det rette og holde presidenten ansvarlig. Vi trenger ikke vurdere denne resolusjonen, men vi er forberedt på å gjøre det om nødvendig,» sa husflertalleder Steny Hoyer i en uttalelse mandag. .

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *